Last news in Fakti

5 Ноември, 2021 21:00 2 602 2

Татуировка на „Черния Исус“, оприличена на Джеймс Хардън, развесели баскетболната легенда в Twitter

  • джеймс хардън-
  • татуировка

Понякога татуистите сами не осъзнават колко са добри

Татуировка на „Черния Исус“, оприличена на Джеймс Хардън, развесели баскетболната легенда в Twitter - 1
Снимка: БГНЕС

Татуировките са изкуство, което не е за всеки. Това е и причината да има хора, които да изкарват луди пари от таланта си с мастило и игра, докато други едва свързват двата края. Любопитно от кои е артистът Херманалдо Уибово, които се превърна в интернет сензация в рамките само на ден с най-новото си „произведение“.

Въпросният си прави реклама в социалните мрежи, като публикува снимка на „Черния Исус“, както сам определя творбата си. Той прави татуировката върху гърдите на своя клиент Мики Хардуик.

Един от последователите му пък няма как да не забележи, че рисунката не е най-сполучливата художествена интерпретация на Исус Христос, а е по-скоро олицетворение на легендарния баскетболист Джеймс Хардън с трънлив венец на главата и малко повече расти в косата.

Приликата е толкова удивителна, че самият гард на Бруклин Нетс и легенда на Хюстън Рокетс реагира на публикацията.

Това носи огромна популярност на татуировката, тъй като Хардън има над 7,2 млн. последователи в Twitter. Любопитното обаче е колко от тях биха се доверили Уибово за уменията му с иглата?


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Sieg

    10 1 Отговор
    "черен исус" звучииии като пропаганда. Тези "хора" имат ли нещо свое въобще или всичко вземат от европейците и го боядисват в черно. 😄 Дай на маймуна пари и първото нещо, което ще си купи са ланец и големи джанти. 😄