Last news in Fakti

5 Ноември, 2021 19:15 1 926 3

Камбуров отново вдъхнови Берое за категоричен успех над Локомотив София

  • локомотив софия-
  • берое-
  • мартин камбуров

Ветеранът се отчете с гол и асистенция за крайното 0:3

Камбуров отново вдъхнови Берое за категоричен успех над Локомотив София - 1
Снимка: Fakti.bg

Берое записа едва втора победа като гост в родната Първа Лига и то в мач срещу Локомотив София в столицата с убедителното 0:3.

Мартин Камбуров отново бе най-добрият на терена за „заралии“ с асистенцията и попадението си. Ветеранът малко случайно подаде към Тунгара в последната минута от първата част, когато се опита да се прикрие от агресията на съперниците, но в крайна сметка топката се озова в краката на неговия съотборник. Голът му пък падна след корнер, намирайки най-добрата позиция в наказателното поле.

Кийлан Льобон междувременно също се отчете с попадение в средата на втората част, стреляйки мощно към вратата на Александър Любенов. Стражът опита да отрази, но само можеше да прати топката към горната греда. При рикошета кълбото тупна около гол-линията и това накара ВАР да се намеси и да отсъди, че в крайна сметка то е минало с пълния си обем. Съдиите по-скоро бяха прави, но в подобни ситуации си личи липсата на системата „ястребово око“, която да се произнесе категорично.

Успехът за тима на Петър Колев означава, че ще се изкачи, макар и временно, в топ 6 на класирането с актив от 20 пункта. Иван Колев пък има всички поводи за притеснение, защото вече в пет поредни мача няма успех и отборите от дъното на таблицата вече са само на 3 точки дистанция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво на Камбуров

    5 0 Отговор
    Или е много добър или другите са турбо слаби
  • 2 Команчи

    4 9 Отговор
    Тоз Камбуров не беше ли от Локо Пловдив предател ?
  • 3 Гунди

    9 1 Отговор
    Браво Марто! Велик си!