5 Ноември, 2021 22:30 1 877 2

Без задължителни ваксини в UFC

  • дейна уайт-
  • ufc-
  • ваксина-
  • covid-19

Дейна Уайт е категоричен, че няма да извива ръцете на бойците си

Без задължителни ваксини в UFC - 1
Снимка: БГНЕС

Все повече страни по света започват да притискат държавните институции и неправителствени организации, за да наложат по-строги правила за прилагане на ваксини срещу Covid-19. САЩ са една от тези страни, но президентът на най-голямата федерация за смесени бойни изкуства UFC - Дейна Уайт, обяви, че няма да задължи бойците си да се ваксинират, научихме от Fox News.

По време на пандемията търсенето на решения пред криенето от проблемите е най-доброто, което можехме да направим. Намеренията ми са да се грижа за хората си. Бойците ми могат да се ваксинират или не. Като американец, вярвам в свободния избор. Ако искаш да се ваксинираш, решението за тялото ти е твое. Живеем в свободна страна и правим, каквото решим за добре“, каза Уайт.

В Щатите все пак разпространението на ваксините се движи с добри темпове. До момента с пълен ваксинационен цикъл са 65% от населението и това се отразява положително на данните за смъртността и инфекциите в страната. По данни на Reuters, всеки ден се отчитат под 20 000 новозаразени и под 1000 смъртни случая от коронавируса.

Самият Дейна Уайт вижда ефектите от това, защото обществото иска все по-отчаяно да се върне към нормалния ритъм на живот, посещавайки и бойните вечери от UFC.

Всяко наше събитие бе разпродадено“, каза още той, изтъквайки факта, че САЩ може би виждат края на двугодишната мъка, която скова света.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мда

    3 0 Отговор
    Pfizer е институцията, която забранява.

    Коментиран от #2

  • 2 Рошко

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мда":

    Тц, донорите корпорациите финансирани сзо, те са просто пионки