Last news in Fakti

6 Ноември, 2021 11:34 2 351 23

Антъни Иванов отново постави хейтърите на мястото им

  • антъни иванов

Той бе провокиран от негативни коментари за представянето му на европейското първенство

Антъни Иванов отново постави хейтърите на мястото им - 1
Снимка: БГНЕС/АРХИВ

Антъни Иванов остана само на 12 стотни от бронзовия медал на европейското първенство на малък басейн в Казан и не пропусна да "захапе" критиците си. В коронната си дисциплина 200 м бътерфлай състезателят на ПСК Черно море завърши четвърти с 1:51,93 мин.

В полуфиналите на 50 м бътерфлай, половин час след финала на двестатака, Антъни остана 16-и с 23,16 сек. В подборните серии пък подобри националния рекорд в дисциплината с 23,14 сек.

Много благодаря на всички за подкрепата. Изненадах се от тези плувания. Не очаквах да плувам толкова добре и да подобрявам рекорди в момента при положение, че миналият уикенд имах състезание в САЩ и плувах 6 дисциплини за 2 дни. Моят ден ще дойде и ще съм готов да взема това, което ми се полага. На всички негативни хора, които ме плюят искам да задам два въпроса. Ако вашите деца бяха на мое място, щяхте ли да се обръщате към тях с такива грозни думи? А ако някой друг се обръщаше щеше ли да ви е приятно? Бъдете живи и здрави. Аз няма да спра до тук“, написа Иванов.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Очевидец

    28 5 Отговор
    Браво младежо!Продължавай напред и не се обръщай назад!Един ден ще получиш и ти това,за което се състезаваш!
  • 2 Родител хейтАр

    9 23 Отговор
    Аз понеже искам да останат пари за децата ми, а не да се харчат по екскурзии на спИртисти, искам да се въведе следното правило - всеки, който не е взел медал да си плаща разходите сам. Да възстанови разходите от данъците ми! Нищо лично!

    Коментиран от #3, #6

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Мендоса

    5 12 Отговор
    Ти си чистокръвен български кре-тен, т-ъп като га-лош!
  • 5 Моето момче

    2 9 Отговор
    Имали сме спортисти, че и рекордьори като теб дето за цялата си кариера са получавали един стек натурален сок и едни витамини, всичко друго сами... Стигало се е до там че и за други държави да се състезават по тази причина, така че ако ти плащат седи под водата и не се занимавай с хейтърите
  • 6 Пичове

    22 3 Отговор

    До коментар #2 от "Родител хейтАр":

    Зад това време което той плува, стои много труд и време за което вие даже си нямате и представа, докато си пиете ракията вкъщи! Ако на състезания ходеха само хората, които са първи, нямаше да има състезания! Ако разбирате поне малко, щяхте да знаете какво е това време за бътерфлай! Нито го познавам като човек, нито като плувец, а се изказвам като родител на деца които плуват и знам, колко труд е този спорт. Успехи му желая!

    Коментиран от #10

  • 7 Раданч Татлъту

    6 14 Отговор
    Да беше взел медал,че тогава да плюе хейтърите!Иначе продължава напред като един Пульо!🤡👍

    Коментиран от #8

  • 8 Хахахаха

    9 4 Отговор

    До коментар #7 от "Раданч Татлъту":

    По тази логика, хейтърите защо ще го плюят, като те не са направили и това което той, а той да няма право да ги плюе? Те какво са направили, освен да знаят как се пие ракия със салата!

    Коментиран от #9

  • 9 Раданч Татлъту

    2 9 Отговор

    До коментар #8 от "Хахахаха":

    Че кой е той,че да не го плюят?Да не е недосегаем?🙉🙉🙉
  • 10 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 7 Отговор

    До коментар #6 от "Пичове":

    Всеки има право на мнение не заклеймявайте хората,които не венцехвалят Тиквения медал на този плувен бг гений.Когато местех дървени фигури 4тото място се смяташе за тиквен медал.СЕЕЕга при демокрацията вероятно е подвиг!Това СЕЕЕга го пиша заради хубавия ви модератор факк-ти!

    Коментиран от #11

  • 11 Пичове

    5 3 Отговор

    До коментар #10 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Доообре! Виж най-доброто време на бътерфлай 200 метра от твоето време (то е и мое време) и го сравни с неговото време! По твоето време (и мое), това сигурно беше времето при свободно плуване!

    Коментиран от #14

  • 12 Пичове

    7 2 Отговор
    4-то място в Европа не е слабо време, защото има и 5-то и 6-то и т. н.!
  • 13 Този на кое реалити шоу е водещ?

    2 6 Отговор
    За коя телевизия работи? За първи път го чувам, но сега ще ме пише хейтър, защото не съм лайкнал поста му във фейса и не съм почесал егото му! Има толкова талантливи деца във всички спортове, които нямат връзки за да пробият, а тоя се жалва, че някакви го критикува ли! След като не е постигнал нищо, а заема мястото на някой, който няма шанс да участва, но е по-добър от него, е нормално да го критикуват! А като не му харесва критиката, да дойде да бачка по 12 часа на ден за трицифрена мизерна сума... Смешен плач 😎
  • 14 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 3 Отговор

    До коментар #11 от "Пичове":

    Съгласен съм фантастично време,нооо 4то място????На време ли се играе или на място????През шахматния си живот преди нямаше слаб играч,който загубвайки от мен и анализирайки нещо след това да не ми каже ,че е Имал спечелена позиция...НООО....Топалов,Ананд не са такива...Този с фантастичното време,ако иска да говори трябва да стане 1ви.Другите не се помнят!Те печелят пари,знаят ги ,но само 1ви.Другото е Бляблябля!
  • 15 Муаха-ха-ха-ха...

    1 3 Отговор
    Що за име е Антъни ? Сигурно майка му го е кръстила на А.Хопкинс,докато е гледала с навирени крака "Мълчанието на агнетата" .
  • 16 Божиков

    2 2 Отговор
    Нищо лично към младежа , наистина зад всеки спортист седят много трнировки и труд , ама как все при нашите все малко недостигнало и така е от много години вече, наистина държавата като не седи зад спорта е много трудно , преди много години спорта беше държавна политика и имахме много шампиони бих казал че бяхме спортна сила в световен мащаб с редица олимпйски , световни и европейски шампиони а сега сме едно спортно джудже.

    Коментиран от #17

  • 17 верно е

    3 1 Отговор

    До коментар #16 от "Божиков":

    Да ,ама през онова време имаше спортни училища и всеки спортуваше нещо.Сега младежта седи по градинки и беседки и льока бира и пуши цигари и треви.

    Коментиран от #19

  • 18 Пичове

    2 2 Отговор
    Само ще кажа, че Майкъл Фелпс е най-добрия в този спорт! НО И НЕГОВИТЕ РЕКОРДИ ВЕЧЕ ПАДАТ! Това означава, че и той е слаб плувец вече! Един от рекордите на Фелпс падна от едно 19 годишно момче! А също и Майкъл Фелпс също има доста задни позиции, или мислите, че той винаги е завършвал само първи?

    Коментиран от #20

  • 19 Пичове

    2 1 Отговор

    До коментар #17 от "верно е":

    Съгласен съм, че преди имаше спорт и се влагаха повече желание и средства, така е!
  • 20 Раданч Татлъту

    3 4 Отговор

    До коментар #18 от "Пичове":

    Ти па намери с кой да сравняваш нашия несретник!🤡😁🤡😁🤡
  • 21 Дилдо

    1 2 Отговор
    Тоя избяга за Америка, провали се тотално на Олимпиадата, а и не може да говори български
  • 22 Тоа па

    3 1 Отговор
    помислих,че е станал световен шампион и е доказал на хейтърите па той без медал от европейско и говори все едно е натрил носа ба света. Малко ми прилича на волейболистите-мега звезди,които нямат спечелен медал от никъде,даже на олимпиада не могат да се класират,но пък в Бг са мегазвезди. Да не коментирам разните там баскетболисти футболисти скиори и други ентусиасти,които получават незаслужено внимание за сметка на худ.гимнастика борба бокс щанги таекуондо където имаме истински спортисти все още не,като тея ентусиасти с его до небето.
  • 23 Драко

    0 1 Отговор
    Антъни ! Браво !
    Не обръщай внимание на негативизма . Това е толкова генетично вродено и закътано в БГ гените , че отърване няма !
    Давай само напред и нагоре !