Last news in Fakti

6 Ноември, 2021 20:25 1 971 17

Мъри: Бяхме по-добри и заслужено спечелихме

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • славия

"Имаме си нашите проблеми, които трябва да изчистваме, особено в контрола на срещата, но все пак трябва да сме доволни", каза Станимир Стоилов след победата на Левски над Славия

Мъри: Бяхме по-добри и заслужено спечелихме - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Станимир Стоилов даде своето мнение след победата на неговия тим над Славия с 1:0 в Овча купел.

"Трудна победа, Славия тази година са в сериозен подем и спечелиха доста мачове, но мисля, че бяхме по-добри и заслужено спечелихме мача.

Имаме си нашите проблеми, които трябва да изчистваме, особено в контрола на срещата, но все пак трябва да сме доволни. Трябва да сме по-смели в контрола на топката и в завършващата фаза. Техният вратар спаси доста, ако трябва да сме честни", коментира срещата Стоилов.

"Левски има върху какво да работи, за да прилича на Левски. Нормално е отборът с повече хора на терена да играе по-уверено, победата ни е заслужена", добави той.

"Имаме тренировки сега, ще имаме контролна среща с Пирин. Дано задържим тази динамика, играчите вдигат формата, но това е календарът, чакаме следващия официален мач. Искаме играчи, които да помогнат на отбора да стане по-добър. Търсим нови попълнения, които да вдигнат конкуренцията", каза треньорът на "сините" относно предстоящата пауза в първенството, породена от прекъсването за мачовете на националните отбори.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Деян Икебаната

    0 7 Отговор
    Евлярка, Раничко.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ЖОРО

    11 17 Отговор
    Чичо Венци пак гушна парички..
  • 4 Ха ха ха

    12 16 Отговор
    Или перуката и сие наредиха на бат Венци.....
  • 5 Дългия

    18 10 Отговор
    Ей Чорбар ли си Литекс ли гледай си продажното отборче и не се разправяй с великите отбори.
  • 6 Мим

    5 2 Отговор
    Това е така,но най много трябва да ги научиш,в кой момент трябва да подадът топката и кога да отправят удар.Здравко играе добре залъгва,но няма преценка кога да подаде или да бие директно и много задържа и губи топката.Има и други с много грешки.

    Коментиран от #7

  • 7 Бай Стою касапина

    3 3 Отговор

    До коментар #6 от "Мим":

    Ще ги научи Мъри, но никак не му е лесно. Първо трябваше да ги отучва от ръкоделието, зор видя. Но ефектът се вижда. Въпреки че коленете им още са меки, отборът върви напред. И така трябва да бъде. Без Левски и ЦСКА в БГ футбол няма как да има.

    Коментиран от #11

  • 8 Бизонче

    3 5 Отговор
    слаБия са съдраняци. Още на Герена се видя, че са грабвайте телата- винаги са играли като настъпани. Дуци ги учи да са рендета и ръгачи, позьори и комедианти. Така издокараха и микренци на няколко пъти!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Нане

    6 1 Отговор
    перуката яко беше напънал
  • 11 Левски 1914

    4 2 Отговор

    До коментар #7 от "Бай Стою касапина":

    Цска вече го няма бай Стойчоо ФАЛИРА на 09 09 2016г. това на вашия стадион е Литекс – Етрополе събудете се и Александър Томов, Ради Здравков и бог да го прости Георги Димитров Джеки ви го казаха.
  • 12 днес

    4 3 Отговор
    Погледнете реално на мача - славистите не играеха с пълни сили, само Вратарят правеше каквото можеше - мачът бе предварително решен за Левски. това е - а че сините не можеха да вкарат - това зависи от лошата класа на сините измислени футболисти. А относно Мъркката - голЕм тренер - когато не им е предрешен мачът - падат - толкова си могат.

    Коментиран от #13

  • 13 Да бе да

    1 3 Отговор

    До коментар #12 от "днес":

    Смешник като играе Славия с пълни сили какво прави??? Изпада в Б група😊. Каква е разликата от миналият сезон? Славия се възползва от слабият старт на Левски, Локо Пл, Арда, Черно Море и Берое. Всички тези отбори накрая на сезона ще са пред Славия. Особенно след като зимата продадът Вуцов. Не може само с вратар и на мускули да печелиш мачове. Видяхме и ЦСКА София няколко мача с по един гол печелят и стискане отзад и накрая БУУУМ. Срещу царете на косъм срещу пирин срещу моряците също.

    Коментиран от #14, #15

  • 14 днес

    4 1 Отговор

    До коментар #13 от "Да бе да":

    Интересно защо Славия нанесе единствената загуба на делиорманци?
    С ЦСКА - Литекс мачът бе за рефера Кабаков - дузпа, червен картон. Не забравяй, какво стана на Герена? Обрат? Просто играха и искаха, а вчера не играха и не искаха - поне половината отбор не участваше в мача!

    Коментиран от #17

  • 15 днес

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Да бе да":

    А относон "смешник" - виж си правописа - несмешнико! Хайде със здраве!
  • 16 Боби Григ

    3 1 Отговор
    " Заслужено" били. Ами като е нагласен предварително мачът.Ако не бе уговорен, т. е. ако Славия не бе в ролята на кръводарител, щеше да бие, защото са по-добри от отбора от с. Подуене.
  • 17 опомни се

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "днес":

    И какво стана на герена ти помниш ли? Първи мач за първенството, Левски започна подготовката със 7 човека. За мача на вратата Андреев на 16 г. После защита Хубчев вече и в Пирин не го искат, Шелис вече дори не е в групата, Александров няма минута при Стоилов, Галчев младо момче има бъдеще но сега не е титулят. Дефанзивен халф Славчев дето го гоним. От състава има само 4 титуляра в сегашният състав. При Славия Кръстев го продадохте. И пак въпреки това играхме добре, но изгубихме. Няма никакво място за сравнение между Левски тогава и сега опомни се. Славия не е нещо кои знае какво. Добър треньор добър вратар и толкова всеки може да ги бие и да падне ако го мързи да бяга като едни супер звезди знаем кои.