Last news in Fakti

6 Ноември, 2021 19:37 2 846 32

Левски срази Славия в Овча купел

  • левски-
  • славия-
  • 1:0-
  • efbet лига

Билар Бари донесе успеха за левскарите

Левски срази Славия в Овча купел - 1
Снимка: Антон Узунов

„Левски“ победи „Славия“ с 1:0 в мач от 14-ия кръг на Първа лига. „Сините“ взеха успеха в най-старото столично дерби с попадение на Билал Бари в 82-ата минута.

Левскарите създадоха първата опасност в срещата още в 1-вата минута. Драган Михайлович центрира отдясно. На далечната греда непокрит беше Здравко Димитров, който засече от въздуха, но не успя да насочи топката в очертанията на вратата на Светослав Вуцов.

Натискът на „Левски“ продължи в следващите минути. В 12-ата след центриране от ъглов удар последва разбъркване, топката рикошира в Билал Бари, но право в ръцете на Светослав Вуцов.

Десет минути по-късно Борислав Цонев опита далечен удар по земя от сериозна дистанция, но изпрати топката в страни от целта.

В средата на първата част Емил Стоев центрира в наказателното поле от корнер. Венцислав Керчев беше оставен непокрит, но ударът му с глава беше доста неточен. В 30-ата минута Андриан Краев шутира мощно от дистанция, но Вуцов успя да избие.

Минутка по-късно Ерол Дост проби през центъра и стреля от границата на наказателното поле покрай левия страничен стълб. В 37-ата минута Георги Вълчев стреля от дъгата на наказателното поле, но топката премина покрай дясната греда.

Пет минути след началото на втората част Билал Бари демонстрира скорост. Нападателят беше изведен зад защитата от Гьоко Зайков. Бари достигна пръв до топката, но бе повален от Венцислав Керчев. Първоначално Ивайло Стоянов посочи бялата точка. След като ситуацията беше преразгледана подробно от ВАР решението бе променено и бе отсъден фаул. Георги Миланов стреля директно, а Светослав Вуцов успя да отклони топката в напречната греда. Последва добавка на Радослав Цонев, а в крайна сметка домакините успяха да изчистят.

В 62-рата минута „Славия“ остана с човек по-малко на терена. Ерол Дост получи втори жълт, съответно червен заради грубо нарушение, което извърши срещу Андриан Краев в центъра на терена.

Секунди по-късно Билал Бари не успя да засече центриране отдясно, защото Вуцов боксира. Топката попадна в Андриан Краев, който стреля, но право в ръцете на стража.

Три минути по-късно Здравко Димитров центрира към Бари. Нападателят засече от близко разстояние, но Вуцов за пореден път се намеси решаващо. В 71-вата Здравко Димитров залъга двама противници и стреля от далечно разстояние, но право в ръцете на Вуцов.

Десет минути по-късно „Левски“ успя да реализира. Борислав Цонев комбинира с брат си Радослав, който центрира на далечната греда, където сам беше Билал Бари. Французинът скочи високо и с глава вкара победния гол.

До края на двубоя левскарите можеха да вкарат и още попадения, но не съумяха да се възползват от ситуациите, които имаха.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    14 34 Отговор
    Честита победа,мили г0вед@!🌴🐂🌴🐂🌴🐂🌴🐂🌴

    Коментиран от #3

  • 2 Само да попитам вар

    31 6 Отговор
    При нарушение на последния в защита не се ли дава директен червен картон,това втори пореден мач в който спестяват директен червен картон на играч на славия,венци пак ше реве

    Коментиран от #13

  • 3 Малий

    27 5 Отговор

    До коментар #1 от "Раданч Татлъту":

    Футбола е спорт и трябва да е празник бе олигофрен.
  • 4 вън боклуците

    16 20 Отговор
    Някой изненадан ли е че чичо Венци подаде кислород на Наско,Мъри и най-вече на перукан?
    Човека на амбразурата на Боби,ако беше взел мача цялата синя общност която за разлика от ръководството е срещу перуката щеше да избухне!

    Коментиран от #6, #15

  • 5 Нормален

    21 11 Отговор
    Дебелата мутра се продаде за некви дребни на алкохолизирания си шеф в бфс
  • 6 Обесен Язовец

    15 18 Отговор

    До коментар #4 от "вън боклуците":

    Венци пак със старите номера. Мислех си, че тази година ще играе с достойнство. Той пак фарсове върти! Левскарите разбират, какво става, но какво ли да кажат!

    Коментиран от #11

  • 7 Цесекар

    11 18 Отговор
    Стига глупости, Славия не са лягали на говедата. Просто изиграха слаб мач, а рогатите се възползваха от численото си предимство.
  • 8 Знайо

    14 25 Отговор
    От София до Филипините - само куррр за сините

    Коментиран от #12

  • 9 Лудия касапин

    18 1 Отговор
    Проблема не е ВАР,а кой го гледа...в случая Кабаков. И какво направи,като отмени дузпата и не даде червения картон,ще направиш един отбор още 20 год. шампион ли? Виждаме,какво става,като отидат в Европа и ги няма Кабаков,Сватбата,Чинков и т.н.,едните се борят,да завършат групата поне с точка,а другите поне,да вкарат гол.
  • 10 Левскар

    22 9 Отговор
    Днеска надиграхме Славия и мисля дето говорят друго просто искат да омаловажат победата на Левски.
  • 11 вън боклуците

    9 4 Отговор

    До коментар #6 от "Обесен Язовец":

    Все едно депесар да признае че Делянчо е корумпиран и корумпиращ или гербер да каже че бате им е сикаджия ;)
  • 12 Пепи

    8 2 Отговор

    До коментар #8 от "Знайо":

    Ти пък ако знаеш къде са Филипините.
  • 13 Левскар

    17 7 Отговор

    До коментар #2 от "Само да попитам вар":

    Съдията ги подпря първо имаше дузпа после червен картон. Обаче ние не сме ЦСКА стига с тези съдии. Бяхме по-добрият отбор. Бари отново вкара. Добър Кордоба. Шелис отново извън групата. Страхотен ден.
  • 14 ГЕРЕН

    15 6 Отговор
    МНОГО СТЕ ЗЛИ И ДЕЙНИ "АРМЕЙЦИ"ДЕТО НЕМА ТЕ И
    ЕДИН АРМЕЕЦ У ТИМА. НАПОСЛЕДЪК МНОГО ВИ
    БИЯТ, ДЕТ ВИ ХВАНАТ. С
    ЧЕРИРИМА ЧУЖДЕНЦИ ЛЕВСКИ
    СЕ СПРАВЯТ ЧУДЕСНО.
  • 15 Левскар

    10 5 Отговор

    До коментар #4 от "вън боклуците":

    Ти гледа ли мача? А видя ли състава на Славия, това са млади момчета изобщо не могат да се сравняват с Левски. Евала на треньора им че прави от нищо нещо един от най-добрите.

    Коментиран от #17

  • 16 Кккк

    11 12 Отговор
    Левски са имали късмет че мача е бил уговорен
  • 17 вън боклуците

    9 4 Отговор

    До коментар #15 от "Левскар":

    А в левски да не би да бяха някакви титани?
    Като качество са с класа след младоците на Славия.
    Колкото и да не харесвам чичо заради това заставане на амбразурата,не мога да отрека че единствено той и цифрите на цска налагат младите и се мъчат да ги развиват!

    Коментиран от #19

  • 18 Мим

    10 6 Отговор
    Левски,че беше по добрия беше и съвсем заслужено победи.Ако не беше вкарал гола ,вината щеше а и си е на кабака.Тоя много е закопавал Левски и сега като на устройството Вар пак ги закопа.Не знам Боби защо го слага на мач на Левски.Трябва да му покажем вето....веднъж за винаги...
  • 19 Левскар

    9 0 Отговор

    До коментар #17 от "вън боклуците":

    Ако беше гледал мача щеше да разбереш кой е по класният отбор. Славия има супер треньор който вади макс от отбора, обаче понякога това не стига. Гледай мача и ще разбереш, просто нямат шанс.
  • 20 резил

    5 7 Отговор
    Още пред два дни казахме, че мачът е уреден. Бензинджията-комунист е продал мача, като си е взел парите от тотото. Пълен резил, но това не му е за първи път.
  • 21 1913 г

    5 10 Отговор
    Този мач е уговорен, трябва да се разследва от УЕФА.
  • 22 славист

    7 10 Отговор
    Мастото на бензинджията -мошеник е на бул. Столетов № 21 , продаде мача на левскарите. Срам ме е ,че съм славист и такива боклуци са президенти на най-стария столичен клуб.

    Коментиран от #28

  • 23 Славия

    6 7 Отговор
    Нищо не са сразили, просто уговорен мач, старият измамник чичо Венци е продал мача.
  • 24 тото

    6 8 Отговор
    Никакво сразяване не е имало, нареден мач, едните взеха три точки, за да не изпаднат, а дебелия си е взел парите от тотото.Жалко за привържениците на Славия не заслужават такава гавра.

    Коментиран от #27

  • 25 Тасев

    4 7 Отговор
    А, бе тоя бензинджия няма ли да го арестуват? Да се намеси УЕФА! Цяла България видя как играят славистите, предварително бяха легнали, така им бе наредено. Повече на този стадион няма да стъпя!
  • 26 Режисьор

    3 4 Отговор
    При гола го оставиха сам и необезпокояван, да си вкара гола
  • 27 Левскар

    3 3 Отговор

    До коментар #24 от "тото":

    ЦСКАрите сте жалки. Я виж мачовете на Славия и после говори. Последнивт мач с Ботев Враца в 32 минута червен картон за Враца Славия с клизма бият 1 на 0. Срещу пирин зор падат от Локото победите им по 1 на 0 със зор. Играчите им някакви деца разчитат на вратаря ама и той зимата отлита. Предният сезон същият отбор без малко да изпадне. И Левски и Локо Пл и Берое незаслужено са зад Славия. Славия имат две оръжия вратаря и треньора другите са аматьори. Браво на Стефанов за Загорчиц.

    Коментиран от #29

  • 28 Прасе

    3 4 Отговор

    До коментар #22 от "славист":

    Славист бил признай си че си от кочината. Така ли се продава мач, ако е продаден играеш добре пускаш едно положение и свършва. Левски тотално ги надигра 90 минути. Изкараха си червен картон над 5 жълти хиляди глоби, играчи да не играят. Ти ако беше Славист щеше да знаеш че Славия взема мачове с по 1 на 0 и то с много дисциплина и добър вратар. Е не може винаги така понякога съперника има 10 положения и все едно ще вкара. Но Загорчиц няма избор Славия няма добри играчи само с вратар не става. Славия никога не е лягала на Левски бихте ни толкова мачове сега паднахте и ревете, приемете го. И още ще падате особенно след зимата като продадете Вуцов.

    Коментиран от #30

  • 29 Боби Григ

    3 0 Отговор

    До коментар #27 от "Левскар":

    "Хубава" подкрепа за бензинджията от левскар. Търкулнала се тенджерата, пък си намерила похлупака.И други мачове на Славия бяха нагласени, ако не бе така, сега Славия щеше да е с 6-7 точки отгоре- срещу Царско село, Пирин,Арда...
  • 30 славист

    5 0 Отговор

    До коментар #28 от "Прасе":

    Аз съм славист и ходя на мачове още от 1966г. Още от самото начало- първите десет минут- по подребдата на играчите, начина им на отиграване, подавания, мястото им на заставане и др.- си личи дали един чам се играе истински или не.Едно време между Славия и Левски никога не е имало уговорени мачове, на стадиона идваха по 35000- 40000 зрители, мачовете се играеха на ст. "В. Левски", но тогава играеха Гунди, Шами, Котков, Пальо Панов, Ч. Цветков, Желязков, изобщо времената бяха други.Сега всичко се комерсиализира.

    Коментиран от #32

  • 31 скука

    0 0 Отговор
    Равностойни, но ужасно слаби мачове в А групата.
  • 32 Левскар

    2 4 Отговор

    До коментар #30 от "славист":

    А защо не признаеш, че Левски в момента е по-добър отбор? Кой е добър от Славия, виж им лицата на тези момчета та те са тийнеиджъри нямат още психиката. Да правят и добри мачове, но когато играта не върви не става. Та вие продадохте Кръстев кой да направи гола. Помни ми думата зимата продавате и Вуцов и ще се сгромолясате в класирането. На другият полюс са Локо Пл и Левски. Локото са страхотен отбор незаслужено са толкова назад.