Last news in Fakti

9 Ноември, 2021 09:17 1 856 1

Новият ансамбъл на България заяви целите си

  • художествена гимнастика-
  • белмекен-
  • ансамбъла ни

В момента момичетата са на лагер в Белмекен, откъдето ще започне пътят им към големите върхове

Новият ансамбъл на България заяви целите си - 1

Новият ансамбъл на България заяви целите си през следващия сезон.

В момента момичетата са на лагер в Белмекен, откъдето ще започне пътят им към големите върхове. Там грациите се подготвят под ръководството на Цветелина Кирилова.

"Като се съберем, всички се надъхваме. Всеки е дошъл с ясната цел за грандиозен успех", заяви Камелия Стоилова.

"Мечтите ни са общи - да вземем медали от всяко едно първенство, на което отидем. Да вземем квота за Олимпиадата и от нея да вземем медал", допълни Петя Борисова.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опитен

    4 2 Отговор
    Целта им е да си намерят богати и мъже. Казано по-засукано - да се задомят сполучливо. Какви други цели би могла да има една млада жена? Като одъртее и отгледа децата, тогава вече може да мисли за бизнес и изкуство.