9 Ноември, 2021 15:30 908 2

Славия приема лидера НСА

  • нса-
  • славия-
  • хокей

Срещата влиза в програмата на мястото на мача с Левски

Славия приема лидера НСА - 1
Снимка: Circle Media

Лидерът и носител на Купата на България по хокей на лед НСА гостува днес на Славия. Мачът е от 19:30 часа на пързалката на „белите“. НСА си гарантира Купата на България с две победи миналата седмица срещу шампионите Ирбис и ЦСКА.

Готови сме за мача с НСА, излизаме за яка битка, всички в отбора са здрави, подготвихме се добре, тъй като миналата седмица почивахме и нямахме мачове. Не знам дали ще победим, мачът ще е труден, но мога да гарантирам, че мачът за НСА няма да е лесен. Смятам и аз да играя в този мач, готов съм да поведа отбора“, заяви президентът на Славия Мартин Миланов.

Настроението в отбора е приповдигнато след победите миналата седмица и спечелването на Купата на България. Но в никакъв случай не подценяваме Славия. За нас всеки мач е важен, тъй като използваме всяка среща, за да упражняваме нови неща – нова тактика, нова схема на игра и т.н. Целта ни е победата, за да затвърдим успеха си. Нямаме контузени преди този мач, а наказанието на Мартин Николов от един мач изтече срещу ЦСКА, така че той се връща в отбора“, допълни треньорът на НСА Светлин Стоев.

По програма днес трябваше да се играе още един мач – Левски срещу Ирбис в Зимния дворец, но срещата няма да се състои заради проблемите в състава на Левски. Тимът не разполага с достатъчно играчи и шампионите ще запишат служебна победа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Уейн Грецки

    1 0 Отговор
    Кой ги гледа тия?

    Коментиран от #2

  • 2 Енцо

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Уейн Грецки":

    Баба ми!