Last news in Fakti

9 Ноември, 2021 21:15 1 188 12

БФС за обвиненията от Балкан Варвара: Спрете с пропагандни акции и лъжливите внушения

  • бфс-
  • георги градев-
  • балкан варвара

От Съюза отговориха публично на обвиненията от Георги Градев

БФС за обвиненията от Балкан Варвара: Спрете с пропагандни акции и лъжливите внушения - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Българския футболен съюз (БФС) отново изпрати открито писмо до медиите, в което критикува и опровергава обвиненията за легитимността на вота по време на Извънредния конгрес за избор на нов президент. Този път критиките са насочени към Георги Градев в ролята му на представител на Балкан Варвара и вносител на съдебен иск срещу отказаната му акредитация.

Нестихващите пропагандни акции и лъжливите внушения, хвърляни в публичното пространство, сериозно вредят на имиджа и нормалното функциониране на българския футбол – порочни практики, които демократично избраното ръководство на БФС категорично осъжда“, написаха от БФС.

Оттам оправдаха решението си да не дадат делегатска карта на Градев с аргумента, че от Прокуратурата тече проверка срещу него, а това противоречи на убежденията за честността и имиджа на Съюза.

БФС винаги е бранил коректното и почтено излъчване на делегати от страна на клубовете, тъй като именно техните гласове решават бъдещето на българския футбол – и неведнъж е подчертавал, че не би допуснал компромис, дори при най-малките съмнения“, гласи още писмото.

Георги Градев реагира и на тези писания, като заяви, че проверката, инициирана от БФС, не сваля от него презумпцията за невинност. Именно това, според него, ще изиграе основна роля в делото му срещу Съюза. Той призова спорът да се проведе именно в съда и настоява всички решения от Конгреса да бъдат отменени.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЕАЛИСТ

    4 14 Отговор
    Тъмните сили заложиха на куц кон-Бербатов. Ако имаха един читав, компетентен опонент на Боби, той щеше да спечели. Бербатов е известен с мързела си, дори в Англия, стиснат е, нелоялен е/ лъга по едно и също време и Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити/, алчен е, неопитен е, не е патриот/ не игра за България/, има лоши гени/ баща му е съден за изнасилване, а брат му е в затвора за наркоразпространение/. Да спра дотук, че ще ще има.

    Коментиран от #3

  • 2 Законът

    11 4 Отговор
    Ако имаше държава, този Михайлов щеше да е вратар на затворническия отбор.

    Коментиран от #6, #12

  • 3 ЦСКА

    12 6 Отговор

    До коментар #1 от "РЕАЛИСТ":

    Ама е Бербатов, а Вие сте Никой...

    Коментиран от #5

  • 4 Перуката

    7 3 Отговор
    Тая вечер съм на кило виски ,,Жони Мокър,,
  • 5 РЕАЛИСТ

    2 9 Отговор

    До коментар #3 от "ЦСКА":

    Коментарът е за дамата кандидати ,на не за мен. Учудват ме лични нападки към коментиращ. Бербатов е добър футболист, но си е просто момче, без особено образование и акъл в главата. Волтер е казал" Ако си богат и прост, ще си тъпееш цял живот, ако си умен и беден ще страдаш"

    Коментиран от #8, #10

  • 6 РЕАЛИСТ

    1 13 Отговор

    До коментар #2 от "Законът":

    Цяла България бе горда, когато Боби бе на вратата на България и цялата страна псуваше балерината Бербатов, когато отказа да играе за страната и изостави страната във важен момент за квалификация.
  • 7 Леле,леле

    12 2 Отговор
    По-голяма глупост не бях чувал.Не му дали карта,защото срещу него имало разследване.Чакайте бе пияници,човека няма присъда ! Само за това Перуката трябва да бъде съден за внушение.

    Коментиран от #11

  • 8 Чичо Тони

    11 3 Отговор

    До коментар #5 от "РЕАЛИСТ":

    Ако Бербатов е "прост", тогава какъв е Михайлов. Присмял се хърбел на щърбел.
  • 9 БФС

    4 2 Отговор
    Ние сме:един пияница, един дишач на енфие, един друг и още двама. Как пък един от нас не опита да стане треньор? Не, мерси. да не сме будали? ние сме футболни експерти.
  • 10 Кико

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "РЕАЛИСТ":

    Ти от къде падаш г-н реалист,или може би живееш в Африка...или злобата ти е в повече
  • 11 Падар

    0 5 Отговор

    До коментар #7 от "Леле,леле":

    Глупоста е на журналиста който незнаино или знаино защо не е написал цялото становище. Георги Градев е част от екипа на Бербатов и няма нищо ама абсолютно нищо общо с отбора на Варвара!!! Няма и общо събрание на клуба което да определи делегата. Всичко е една лошо скалъпена провокация. Накрая Градев е присъствал на конгреса вкаран от Дражев. Всеки може да провери кой е Градев и как помага на футбола. Другият в тима на Бербатов е Величков другият плужек. В БГ който много плюе и приказва той явно печели. А какво прави Бербатов след като не е футболист едно нищо от падар иака да става направо цар.
  • 12 Левски 1914

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Законът":

    А собственика на Литекс – Етрополе стройния човек с късите крака къде трябва да е?