Last news in Fakti

10 Ноември, 2021 12:12 4 310 14

Гара Дембеле: В Германия установиха, че в Левски са ми вливали допинг

  • гара дембеле-
  • левски-
  • германия-
  • хапчета-
  • възстановяване

Мога да кажа със сигурност, че когато подписах в Германия, в тялото ми имаше субстанции, които там са забранени

Гара Дембеле: В Германия установиха, че в Левски са ми вливали допинг - 1
Снимка:

Бившата голова машина на Левски – Гара Дембеле, направи любопитни разкрития за престоя си на „Герена”. Малиецът участва във филма на „Екип” „Разбити съдби”, в който разказа за кариерата си.

Дембеле заявява, че у нас са му били направени вливания, поради което пристига в Германия „допингиран”, според местните правила. Той е бил принуден да пие хапчета от Фрайбург, за да не бъде глобяван.

Гара напуска школата на Оксер, след което отива на проби в Ливърпул, където нещата не му се получават. В кръвта му е открит канабис. След това прекарва седем седмици в затвор в Рим, тъй като е обвинен в изнасилване. През сезон 2011-2012 играе изключително за Левски (37гола в 39 мача).

„В България имахме вливания след края на всеки мач от Лига Европа. Имаше медицинска сестра. Свалях бутонките си и ми правеха вливания, защото предстояха други мачове. Нямам никаква представа какво ми инжектираха. Мога да кажа със сигурност, че когато подписах в Германия, в тялото ми имаше субстанции, които там са забранени. Когато пристигнах в Германия бях с допинг. Имах някакви хормони. Не знам точно”, каза Дембеле, който прекрати кариерата си на 29 години.

„В същото време всеки уикенд след мачовете в България бях на допинг тест. Давах урина, но явно нямаше нищо. Всъщност има и такива моменти. Зидан започна да приема креатин след трансфера си в Италия, а това във Франция е забранено”, споделя още нападателят.

Дембеле казва, че е нямал избор около трансфера си във Фрайбург, тъй като германският клуб е платил много пари за него. Бившият нападател споделя и какви хапчета е бил принуден да приема в Германия.

„В Германия имах малка кутия с около 10 хапчета. Трябваше да ги взимам след тренировка. Не знаех какво пия. Имаше огромни хапчета, които засядяха в гърлото ми. Нямах избор дали да ги пия или не, тъй като имаше глоба. Всички гледаме футбол по телевизията, но на терена нещата са съвсем други”, добавя Дембеле.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да,да

    23 3 Отговор
    Гара Дембеле от гара Левски ли е?
  • 2 Хубава

    15 1 Отговор
    работа свършили !
  • 3 Малий

    11 11 Отговор
    Гришата кога скри отбора от допинченгетата,го глобиха 500лв.Тогава трябваше да пишете по-подробно.
  • 4 Дьомбелен4ето

    12 9 Отговор
    Този пиеше по 10 кафета преди мач и 3-4 Редбул-а... какво очаква да има в кръвта си? За пиянството, гуляйте, Студенткси град и субстанциите, които се продават там СЪЩО са виновни от Левски. Играча е невинен, той не си спомня да е вършил нещо нередно. Само една патрулка на КАТ го набеди, че шофира в нетрезво състояние. Батков го отърва от арест и 1,5 г. затвор. Бяха го арестували и във Франция при гостуването на Лил, защото имал неплатени глоби за 4000 евро, но Левски ги плати, защото той пак не е бил виновен.
  • 5 Бибитко

    17 2 Отговор
    Гара Дембеле е показателен пример за това какви чужденци биват наемани, за да играят в български футболни клубове. Единствено тук плащат много пари за имитация на футбол. И най-виновен за всичко това е Перукан, който подаде оставка, след това "размисли" и завръщайки се фалшифицира преизбирането си за президент на БФС!

    Коментиран от #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Виц

    7 4 Отговор

    До коментар #5 от "Бибитко":

    Това виц ли е? Михайлов виновен, че футболните босове искат да ловят маймуни с трици. Всичкото ни такова най-големите ни бизнесмени са Божков, Банев, Ковачки, Ганчев, Стефанов дето само гледат как да излъжат и ограбят.
  • 8 Подуямие

    9 3 Отговор
    Нормално ,на телетата се дават доста хормони ,примерно за растеж и др.

    Коментиран от #9

  • 9 Левски 1914

    8 9 Отговор

    До коментар #8 от "Подуямие":

    А на вас какво ви дават та ви промиват мозъците за да викате на Литекс - Етрополе името на отбор , който ФАЛИРА.

    Коментиран от #10, #11

  • 10 Бай Стою касапина

    6 7 Отговор

    До коментар #9 от "Левски 1914":

    По-важно е на теб какво ти дават и дали го пиеш, щото ефект няма никакъв. А тъмната Гара лъже повече от дърт циганин.
  • 11 Подуямие

    10 4 Отговор

    До коментар #9 от "Левски 1914":

    Ами кръстиха го ЦСКА и затова викаме така. Към момента така му е името. Ти нали знаеш ,че Левски на Лафчис не е правоприемник на Левски- Спартак ?

    Коментиран от #12

  • 12 Левски 1914

    5 7 Отговор

    До коментар #11 от "Подуямие":

    И аз мога да си сменя името като твоето , но не мога да дойда у вас ши да кажа , че твоето жилище е мое. Литекс - Етрополе точно това направиха настаниха се на вашия стадион.
  • 13 това е

    7 1 Отговор
    Спорт без допинг е само физкултура , и няма вариант зад спортен връх , рекорд , или медал , да не е използвана субстанция която да помогне. Видите ли някой отбор , така изведнъж да се разтича повече от обикновено , значи нещо са хапнали.
  • 14 ФАКТ

    5 1 Отговор
    От тия помий умират по терените от инфаркти.