Last news in Fakti

10 Ноември, 2021 19:00 1 132 1

В Англия наредиха и Ралф Рангник за заместник на Солскяер

  • манчестър юнайтед-
  • ралф рангник-
  • локомотив москва

Опитният германец наскоро бе назначен начело на Локомотив Москва

В Англия наредиха и Ралф Рангник за заместник на Солскяер - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед се превърна в неизчерпаема тема на разговори през последните месеци, тъй като треньорът Оле Гунар Солскяер не спира да изумява специалистите по цял свят с факта, че все още не е уволнен от клуба. Добрата страна е, че поне така дава достатъчно храна за размисъл, относно евентуалният му заместник, когато неизбежното най-накрая се случи.

Вестник The Sun определи днес, че водещият кандидат за мениджърския пост на „Олд Трафорд“ е опитният германец Ралф Рангник.

63-годишният специалист има богат опит в професията през изминалите близо 40 години, но до момента е работил основно в германската и австрийската Бундеслига. Едва от началото на този сезон той заема поста на спортен директор в Локомотив Москва, където има договор до 2024 г.

Рангник има и нелоша визитка със спечелените 8 трофея в кариерата си. Той триумфира в шампионата на Австрия с Ред Бул Залцбург в две поредни години, отчитайки се и с Купата на страната, но най-сериозното му постижение е Купата на Германия през 2011 с Шалке 04.

Манчестър Юнайтед обаче е отбор от друго равнище и там дори спечелването на националната купа не би гарантирало мястото на всеки един треньор, ако клубът не е нареден сред най-добрите в Европа.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.