Last news in Fakti

10 Ноември, 2021 21:00 1 876 2

Конте забрани кетчупа и майонезата в Тотнъм, защото част от играчите му са с наднормено тегло

  • антонио конте-
  • тотнъм

Италианецът не е доволен от физическото състояние на тима си

Конте забрани кетчупа и майонезата в Тотнъм, защото част от играчите му са с наднормено тегло - 1
Снимка: БГНЕС

Антонио Конте неслучайно е известен като един от най-суровите треньори в света на футбола в момента. В това се убедиха играчите в Тотнъм още след първата му седмица начело, защото вече им е забранил да консумират кетчуп и майонеза, научихме от The Athletic.

Причината за ограничението на сосове по време на хранене се дължи на факта, че, според италианеца, част от тима му страда от наднормено тегло.

Поименно не се споменава никой от състава на „шпорите“, но с просто око е видимо, че Хари Кейн, Бен Дейвис, Танги Ндомбеле и Ерик Дайър не са в най-добрата си форма от старта на кампанията. Всеки от тях има нужда да промени нещо в подготовката си, за да спечели доверието на новия наставник в близките седмици.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Няма шанс

    3 2 Отговор
    колкото и да се върти г. зо ще му е отзад. От млади ЛГБТ мъжаги не стават.
  • 2 Обесен Язовец

    7 2 Отговор
    Беше велик играч във велик отбор. Отбор, който можеше да смачка всеки по пътя си, с колкото реши! Времена, в които се играеше за чес и слава. Антонио Конте практик и теоретик, печеливша комбинация.