Last news in Fakti

15 Ноември, 2021 09:30 1 620 6

Еди Хърн: Трети мач между „Канело“ и „GGG“ би донесъл най-много пари на шампиона

  • канело алварес-
  • генадий головкин-
  • еди хърн

Мексиканецът вечер е безспорен шампион в суперсредна категория, но има още работа за вършене срещу казахстанеца

Еди Хърн: Трети мач между „Канело“ и „GGG“ би донесъл най-много пари на шампиона - 1
Снимка: БГНЕС

Светът на бокса има своя първи безспорен световен шампион в суперсредна категория в лицето на Саул „Канело“ Алварез, но мексиканецът далеч не е готов да спре до тук, тъй като има работа за вършене срещу най-големия си опонент - Генадий „GGG“ Головкин.

Еди Хърн призова двамата да завършат трилогията си, тъй като това ще е мачът, който би донесъл най-много пари на шампиона.

Той (Алварез) ще прегледа всичките си предложения и ще реши с кого да се боксира. Мисля, че бой с „GGG“ ще е наистина много голям. Предстои му обединение на пояси. „GGG“ срещу „Канело“ е огромна битка и вероятно ще е най-печелившата за „Канело“, каза британският промоутър пред IFL TV, цитиран от DAZN.

Двамата атлети вече имаха възможност да се боксират на два пъти. В първия им двубой през 2017 г. те завършиха наравно, а година по-късно съдиите изненадващо предпочетоха Алварез.

Мексиканецът за последно победи Кейлъб Плант на 6 ноември, за да му отнеме пояса от IBF.

Головкин пък не се е бил от 2020 г., когато нокаутира Камил Жеремета, а през декември ще гостува в Япония за битка с Рйота Мурата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този

    7 3 Отговор
    И какво още очаквате да се случи в тоя мач, ГГГ да го бие за 3ти път и пак да дадат победата на Алварез ли, айде нема смисъл... Нароченият за безспорен шампион е с 3 загуби, които целият свят видя!!!
  • 2 Канело е

    2 6 Отговор
    N° 1! Играе много красиво.
  • 3 Киро пора

    1 1 Отговор
    Кирил пора от сутринта до сега съм изпил 2 литра вино и 400 сланина таисан тоя Джошуа и двамата ще ги смеля нищо че съм на 6ъ гд и тежа 167 кг 1 прасе съм изял от преди 25 дена още 3 има да коля ще ги смеля от бои едно корито има до мен пълно с дроб меси за 25 кг кървавица и 55 буркана има сланина
  • 4 мърляч

    1 0 Отговор
    Браво бе пор, ма ти си наистина голяма свиня...!
  • 5 Ивака

    0 0 Отговор
    1вия мач ГГГ го победи наистина, но втория или беше равен или за канело, на ръба беше
  • 6 123123

    2 0 Отговор
    Головкин няма да се бие с него, има гордост човека. След втория мач им се смееше. Всеки, който е гледал първите срещи знае, кой ги спечели.