Last news in Fakti

16 Ноември, 2021 10:30 2 136 1

Агент от UFC преби баща си за пари

  • ufc-
  • побой-
  • брандън морено-
  • джейсън хаус-
  • кевин хаус

Представителят на Брандън Морено е обвинен от властите в САЩ за нанасяне на телесна повреда

Агент от UFC преби баща си за пари - 1
Снимка: Shutterstock

Изпълнителният директор на Iridium Sports Agency Джейсън Хаус е бил арестуван за нападение над баща си, след като между двамата възникнал спор за управлението на бизнеса, научихме от MMA Fighting, цитирано от MMA.bg.

Джейсън напада баща си по време на семейна вечеря с баща си Кевин и майка си Бет в ресторант в Невада, когато между двамата възниква конфликт, касаещ бизнеса на семейството.

Пред полицията бащата споделя, че е получил предупреждение от другия си син - Хайме, че батко му само търси повод, за да го нападне.

Джейсън Хаус е агент на Брандън Морено, който се очаква в началото на 2022 г. да се бие за трети път с Дейвесън Фигейредо на UFC 270.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    4 1 Отговор
    Още едно потвърждение на максимата,че при капитализма винаги става дума за пари.