Last news in Fakti

19 Ноември, 2021 20:45 2 905 3

Патрис Евра за Джеймс Милнър: Най-големият досадник! Преследваше ме дори в тоалетната

  • патрис евра-
  • джеймс милнър

Французинът посочи най-трудният си опонент в кариерата

Патрис Евра за Джеймс Милнър: Най-големият досадник! Преследваше ме дори в тоалетната - 1
Снимка: БГНЕС

Патрис Евра от мнозина е считан за един от най-добрите крайни бранители в историята, но дори човек с неговата класа е срещал съперници, които са влизали под кожата му. Французинът посочи именно Джеймс Милнър, като най-трудния си съперник в кариерата.

Кой бе най-трудният ли? По-скоро ще ви кажа кой бе най-достадният - Джеймс Милнър“, каза Евра пред клубната телевизия на Манчестър Юнайтед.

Двамата имаха сериозно съперничество още от дните, когато Милнър носеше екипа на Манчестър Сити, а градското съперничество бе достигнало пика си.

Хората очакват да кажа някой друг, но за мен Джеймс Милнър е човекът. Причината бе, че той винаги се отбраняваше повече, отколкото самият аз. Считам себе си за атакуващ защитник, а най-достадното бе, че той ме преследваше навсякъде. Дори да отидех до тоалетната, той пак щеше да ме преследва“, каза още бившият френски национал.

Милнър в момента е играч на Ливърпул и макар да е на преклонна футболна възраст, продължава да е най-трудолюбивият играч, когато излезе на терена.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Седемте джуджета

    2 0 Отговор
    Мили-Легенда брат!!!!Титан...
  • 2 Явно бозавия

    1 3 Отговор
    е искал да вкуси тъмнозелената кожена палка,докато пикаеш!
  • 3 Вич

    6 1 Отговор
    Милнър е един от най стойностните футболисти в лигата. Железен, работлив, всичко може във футбола. Играе на всеки пост. Истинският капитан за мен на Ливърпул. Този да се сравнява с него е смешно.