Last news in Fakti

19 Ноември, 2021 19:15 1 585 1

Лукаку се връща за дербито с Манчестър Юнайтед

  • ромелу лукаку-
  • челси-
  • манчестър юнайтед

Белгиецът ще иска да се докаже срещу бившия си тим

Лукаку се връща за дербито с Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Ромелу Лукаку пропусна изминалия месец от календара на Челси поради контузия в глезена, но Томас Тухел потвърди, че нападателят му бележи прогрес и дори се готви за завръщане срещу Манчестър Юнайтед, научихме от Sky Sports.

Ромелу е много близо до завръщане в тренировките с отбора, така че се надявам да бъде с тима в неделя, но нека видим как ще се развият събитията“, каза германският наставник.

Лукаку направи страхотно завръщане в тима на „лондончани“ след трансфера за €115 млн. от Интер през лятото, като отбеляза 4 гола в първите си 4 мача, но след това не успя да намери мрежата в 7 поредни срещи. Той се контузи в един мач срещу Брентфорд на 16 октомври и оттогава насам е в лазарета.

Припомняме, че таранът мина през редиците на „червените дяволи“ в периода 2017-2019 г. срещу внушителните €84,7 млн., но така и не успя да реализира потенциала си на „Олт Трафорд“. Именно това би трябвало да го мотивира допълнително, за да блесне след седмица.

Междувременни на Челси му предстои гостуване на Лестър Сити през този уикенд и домакинство на Ювентус в Европа през седмицата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    1 1 Отговор
    похарчи рома едни пари залудо...