Last news in Fakti

20 Ноември, 2021 21:30 2 166 1

Арсенал преклони глава пред атомното трио на Ливърпул

  • ливърпул-
  • арсенал

Страстите превърнаха срещата в истинско дерби

Арсенал преклони глава пред атомното трио на Ливърпул - 1
Снимка: БГНЕС

Арсенал най-накрая опита да покаже характер при гостуването си на Ливърпул, но класата, с която разполагат „мърсисайдци“ в предни позиции, бе много над възможностите на „артилеристите“.

Садио Мане, Диого Жота и Мохамед Салах направиха на пух и прах защитата на „лондончани“, макар насреща често да получаваха сериозен отпор.

Проблемът за Микел Артета и играчите му бе в изнасянето на топката, защото на практика половината от попаденията във вратата на Аарън Рамсдейл паднаха след индивидуални грешки при подавания в собствената половина.

В другия край на игрището на няколко пъти Пиер-Емерик Обамеянг имаше възможност да се разпише, но габонецът бе спрян от Алисон и ван Дайк.

Страстите в срещата се нагорещиха много в средата на първата част, когато една ситуация в центъра на терена извади от строя нервите на двамата треньори. Те си налетяха в разгорещен спор, но съдията бързо ги успокои с по един жълт картон. Ефектът обаче бе налице и трибуните на „Анфийлд“ се разпалиха още повече в подкрепа на своя тим.

Такуми Минамино междувременно оформи крайното 4:0, което гарантира трите точки на Ливърпул и на практика извади Арсенал от мечтите за титлата.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Поздрави

    1 0 Отговор
    Последното изречение подобри настроението ми за деня-"мечтите на Арсенал за титлата"! При тези отбори на Челси, МС, и Ливърпул, трябва да мечтаеш само за 4-то място.