Last news in Fakti

23 Ноември, 2021 13:00 943 1

Нагелсман съобщи за две важни липси преди гостуването в Киев

  • юлиан нагелсман-
  • байерн мюнхен-
  • шампионска лига-
  • марсел сабицер-
  • кингсли коман-
  • динамо киев

Треньорът ще очаква реакция от отбора му след загубата от Аугсбург

Нагелсман съобщи за две важни липси преди гостуването в Киев - 1
Снимка: БГНЕС

Байерн Мюнхен гостува на Динамо Загреб тази вечер в мач от груповата фаза на Шампионската лига, като клубът вече се класира за фазата на елиминациите, но ще трябва да отговори подобаващо след поражението от Аугсбург през уикенда в шампионата. Юлиан Нагелсман изнесе някои неприятни новини за състава преди срещата.

Кингсли Коман и Марсел Сабицер са с контузии и може да не играят. Сабицер има проблеми с ахилеса и прасеца. Коман е с мускулни проблеми, но ще трябва да почакаме и ще видим, тъй като ни предстоят важни мачове и в Бундеслигата“, каза германският треньор по време на пресконференцията преди двубоя.

Нагелсман не пожела да омаловажи гостуването в Киев, защото „баварците“ вече инкасираха поражение преди няколко дни и ще очаква да види реакция от играчите му, за да не навлезе тима в лоша серия от резултати.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 sss

    0 0 Отговор
    Динамо Киев е отбора, на който гостуват, не Загреб.