Last news in Fakti

25 Ноември, 2021 16:15 1 174 0

Сблъсъкът Ирбис - ЦСКА обещава много емоции

  • цска-
  • ирбис-
  • хокей

Това са и двата основни претендента за титлата

Сблъсъкът Ирбис - ЦСКА обещава много емоции - 1
Снимка: Circle Media

Шампионите от Ирбис приемат ЦСКА в един от най-оспорваните и очаквани мачове от редовния сезон в националния шампионат по хокей на лед. Срещата е довечера от 20:30 часа в Зимния дворец и ще се излъчва пряко по B1B Box.

И в този мач ще дадем шанс на по-младите момчета в състава да играят срещу силен съперник. Това е политика на клуба, подмладяваме сериозно състава ни. Спечелихме 6 поредни титли с по-възрастни хокеисти, време е да дадем шанс на младите играчи от школата да си намерят място в отбора. Досега средната ни възраст беше над 35-36 години, сега аз, който съм на 36 съм най-възрастният в тима. Знам, че този процес ще отнеме време, може да жертваме някои резултати в близко бъдеще, но трябва да го направим“, заяви преди мача треньорът на Ирбис Станислав Мухачев.

Готвим се сериозно за мача с Ирбис и тактиката ни ще отговаря на техния стил на игра, те са отбор, които по-бавно преодоляват средната зона, но разполагат със силни и технични нападатели. За нас е много важно да играем много дисциплинирано в нашата зона, да има отличен синхрон между вратаря, защитата и нападението. В средната зона трябва да сме много бързи, шайбата да стига до всеки един от нападателите ни и накрая, трябва да реализираме възможностите, които получаваме, когато имаме числено преимущество на леда. Мачът ще е труден и интересен“, допълни треньорът на ЦСКА Кирил Ходулов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА