Last news in Fakti

26 Ноември, 2021 12:07 1 525 13

Мъри: Задълженията на Левски засега са мисия невъзможна, може да се окажат фатални

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • задължения

Наблюдаваме голям брой играчи, но още нямаме разговори в завършваща фаза с някой футболист

Мъри: Задълженията на Левски засега са мисия невъзможна, може да се окажат фатални - 1
Снимка: БГНЕС

Станимир Стоилов говори пред медиите преди утрешния мач на Левски с Арда. Треньорът призна, че задълженията на клуба остават невъзможна мисия засега и в крайна сметка могат да се окажат фатални. Той бе категоричен, че е съгласен да се раздели с всеки футболист, ако това ще помогне финансово на Левски.

"Наблюдаваме голям брой играчи, но още нямаме разговори в завършваща фаза с някой футболист. Искам обаче да започнем спокойно подготовката в пълен състав.

Готов съм да се разделя с всеки играч, защото в този момент най важното е спасението на Левски, за да няма фалит. Ако трябва, ще продаваме, за да спасим клуба и да се стабилизираме. Не ме е страх да играем с юношите.

Допуснати са грешки, които повече не трябва да допускаме с цената на всичко. Не е моя работа да коментирам финансовите параметри, но задълженията са мисия невъзможна на този етап.

Арда прави добро впечатление в последните години, показа добро ниво и на "Армията" преди седмица. Отборът играе стабилно, разполага с креативни футболисти и ще се опитаме да отговорим по същия начин", заяви Стоилов.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    20 2 Отговор
    Нали имате "милиони" фенове.... Хайде 1 млн. да са! Просто е - вадите по 30 лв. и погасявате задълженията и кьорсофрите на всички по веригата клуб - футболисти - мериндЖеи! Пригтвете и по още 10 - 20 лв. за нови "звезди" от Африка и Ю. Америка!

    Коментиран от #10

  • 2 панта

    12 1 Отговор
    със стари К нов бардак не се прави!!!
  • 3 Левски

    16 1 Отговор
    Колко пъти да ви спасяват обикновенните фенове Асега се бръкнете и милионерите да спасите отбора
  • 4 Отегчен

    22 4 Отговор
    Време е всеки да поеме по пътя си - Мъри към Хаскюво , а Левски към Б окръжна група .
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 васко

    12 1 Отговор
    Aма свийте ги тези разходи какви са тези 2 милиона разходи на месец за борещ се да не изпада клуб в най-слабото първенство в Европа

    Коментиран от #12

  • 8 като

    2 1 Отговор
    Нафтата....
  • 9 ГЕРЕН

    1 0 Отговор
    КАЖЕТЕ КОЛКО И КЪДЕ И СТЕ НА ШЕСТИЦА. ПОМАГАМЕ ОТ СЪРЦЕ..
    КЪДЕ Е НАСИТО ДА НИ ОБЛЪЧВА. ВЕЧЕ СПРЯ УМОРИ СЕ ДОСТА СЕ Е
    ............
  • 10 ГЕРЕН

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хаха":

    И ЩЕ ГО НАПРАВИМ.
  • 11 Подуямие

    4 1 Отговор
    Изумително е как в България се харчат изумително високи суми за едни ритнитопковци ,които и за чеп за зеле не ги бива. Мачове с 500 човека публика гледат толупи прибиращи 15 000 евро.
  • 12 Дългове

    3 6 Отговор

    До коментар #7 от "васко":

    2 милиона не са разходи а дългове които в краткосрочен план могат да са изискуеми. 800 000 лв имаме към Хубчев за това че цяла година си е бъркал в носа, не мога да повярвам още че този човек иска дори и лихвите си. После 400 000 евро за Насиру ето ти 1.6М. Като добавиш и НАП и някои други дребни суми ето ти 2М лева. За съжаление Хубчев и Павел Колев ни съсипаха защото именно Хубчев го искаше Насиру а Павел Колев подписа договорът. Хубчев Левски го направи футболист и го изпрати навън после Боби Михайлов треньор нямам думи. Да не се връща в БГ щото не е желан тука.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.