Last news in Fakti

27 Ноември, 2021 12:31 1 686 0

Промени в Локомотив (Пловдив)

  • локомотив (пловдив)-
  • общо събрание-
  • промени-
  • лъчезар вълканов-
  • жулвен ридванов

Новината дойде от Общото събрание на акционерите в клуба

Промени в Локомотив (Пловдив) - 1
Снимка: БГНЕС

Двама нови души влязоха в управата на Локомотив (Пловдив) официално вчера. Това са Лъчезар Вълканов и Жулвен Ридванов. Новината дойде от Общото събрание на акционерите, което се проведе на „Лаута“. Те заменят спортния директор Георги Иванов, Лауринас Розгис и племенника на президента Христо Крушарски, който носи неговото име. В съвета на директорите се връща и Румен Руйчев, който е с Крушарски от първия ден, в който бизнесменът стъпи на „Лаута“.

Вълканов от известно време е в клуба и освен финансово помага и със съвети за тренировъчния процес, тъй като има опит и като фитнес инструктор, пише „Тема спорт“.

Собственикът Христо Крушарски не присъства на събранието и бе представляван от адвокат, тъй като заминава по бизнес в Москва.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА