Last news in Fakti

28 Ноември, 2021 16:41 2 132 2

Обилен снеговалеж отложи мач от Висшата лига на Англия

  • тотнъм-
  • бърнли-
  • снеговалеж-
  • английска висша лига

Все още не е ясно за кога ще бъде пренасрочена срещата между Бърнли и Тотнъм

Обилен снеговалеж отложи мач от Висшата лига на Англия - 1
Снимка: Facebook/Tottenham Hotspur

Двубоят между Бърнли и Тотнъм от 13-ия кръг на Премиър лига бе отложен. Причината е обилният снеговалеж над Бърнли, който затрупа терена на стадион "Търф Моор". Срещата трябваше да започне в 16:00 часа българско време, но по-малко от час преди началото бе взето решение да се отложи. Организаторите на няколко пъти почистваха терена, но след това той отново бързо бе покриван със сняг. Теренът разполага с отопление, но то също не може да се справи с обилния снеговалеж.

Заради влошените условия отборът на Тотнъм е пристигнал на "Търф Моор" по-късно от предвиденото. Лондончани са се появили малко повече от час предни началото на двубоя. Официалните лица са изчакали и двамата мениджъри, за да се вземе решение за отлагането на двубоя.

Все още не е ясно за кога ще бъде пренасрочена срещата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зрител

    11 0 Отговор
    стават такива неща. глобално затопляне е това, не е шега.
  • 2 Гошо

    4 0 Отговор
    Много сняг бе ,сигурно е натрупало къде 2 см