Last news in Fakti

29 Ноември, 2021 07:15 1 356 0

Бразилец подсигури обрат за Реал в дербито на върха в Ла Лига

Винисиус не спира да блести в испанското първенство

Бразилец подсигури обрат за Реал в дербито на върха в Ла Лига - 1
Снимка: БГНЕС

Бразилецът Винисиус Жуниор отново донесе трите точки за Реал Мадрид в испанската Ла Лига, след като подсигури късния обрат за тима в дербито със Севиля.

21-годишното крило вкара своя 11-ти гол от началото на сезона в 87' с красиво изпълнение от дистанция, за да постави на колене стража Боно.

Преди това Карим Бензема вкара дежурния си гол в средата на първата част, за да неутрализира попадението на Рафа Мир в 12'.

Реал Мадрид направи разлика от 5 точки над Севиля и вече е с 4 аванс пред втория Атлетико Мадрид, въпреки най-убедителната победа на „дюшекчиите“ от началото на сезона в гостуването на Кадис.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА