Last news in Fakti

29 Ноември, 2021 21:15 1 376 8

Генчев: Победата е напълно заслужена, ЦСКА винаги ни е основен конкурент

  • станислав генчев-
  • цска-
  • лудогрец

Сега имаме добра преднина пред тях, но ние не трябва да разделяме мачовете на важни и неважни, а да се стремим да печелим всеки мач

Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев остана доволен от победата на ЦСКА с 2:0. Според специалиста успехът е напълно заслужен, като е останал доволен от реакцията на неговите футболисти след загубата от ЦСКА 1948 преди седмица.

„Мисля, че победата е напълно заслужена. През първото полувреме имаше повече напрежение в нашия тим и не ни се получаваха атаките, но след почивката нещата се нормализираха. Като цяло мисля, че бяхме отборът, който създаваше повече ситуации от игра, докато ЦСКА разчитаха повече на статични положения и центрирания“.

„Футболистите, които влязоха, помогнаха за победата. Загубата от ЦСКА в София дойде в точния момент, защото можем да си вземем поуките, а днес реакцията бе подобаваща. Срещу Цървена звезда също играхме добре, а днес можем да бъдем доволни от показаното“.

„Днешният съперник винаги ни е основен конкурент. Сега имаме добра преднина пред тях, но ние не трябва да разделяме мачовете на важни и неважни, а да се стремим да печелим всеки мач. Да се надяваме, че няма да имаме повече неприятни изненади с контузени и с тези играчи, които имаме спокойно можем да изкараме сезона“, заяви Генчев след двубоя.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 768

    6 3 Отговор
    И Лудогорец и Цска играят под възможностите си.
  • 2 Фень

    6 3 Отговор
    На фона на слабия мач , изпъкна Чубака и реши мача , другото са празни приказки .
  • 3 Милев

    3 10 Отговор
    В този мач реално ЦСКА трябваше да победи.

    Коментиран от #5, #7

  • 4 Чорбара.

    9 2 Отговор
    КАКВО ЦСКА бе ОРАНЖАВИ ЕТРОПОЛЦИ????
  • 5 Стоян Александров

    10 1 Отговор

    До коментар #3 от "Милев":

    Да бееее и те победиха не видя ли. Цеца би с 3 на 0. Даааааа вече и се побъркахте беееее. Победа срещу стойностен отбор не сте виждали от години. Вече бълнувате и санувате победи амааааа комунизма го нямаааааа. Жалко. И истинската цеца е мъртва и сигурно и нея сънувате ама я няма.
  • 6 тюх

    6 1 Отговор
    Тройчо - несретнико, направи ли яки кинти от поредните 100 безсмислени трансфера?
  • 7 ха ха ха

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "Милев":

    Проблемът е, че футбулната обществен ост е тесногръда и пречи на Тройчо да печели.
    Ето примерно, на него му дават да играе само с 11 чужденци. Ако бяха така по-либерлани и му даваха да вкара не 11 ами 33 чужденци на терена, щеше да мачка поне от време на време!
  • 8 иво

    1 0 Отговор
    К .У .Р > ТАТЕ ТИТЛА , ЛУДОГОРСКАТА "КРАВА" ИЗЛЕЗЕ М Ъ Ж К А !!! ХА !