30 Ноември, 2021 12:26 1 000 1

Легендарният Тайгър Уудс: Мога отново да играя голф, но не и да бъда на върха отново

  • тайгър уудс-
  • голф

Великият голфър претърпя тежки фрактури на крака след зверска катастрофа през февруари, но споделя, че възстановяването му върви добре

Голф легендата Тайгър Уудс призна, че няма как да се завърне към любимия спорт при предишните темпове, но и би могъл да играе на няколко турнира годишно. Уудс претърпя тежки фрактури на крака след зверска катастрофа през февруари, но споделя, че възстановяването му върви добре и скоро той отново може да вземе стика в ръка.

"Положението е много добро. Пътят беше много дълъг и тежък, но направих някои много положителни крачки напред, Имаше тежки дни, тежки седмици, но като цяло всичко се развива добре. Нещата не се случват със скоростта, с която ми се иска. Иска ми се да мога да правя всичко, което правех преди, но все още не мога", сподели 45-годишният Уудс пред Голф Дайджест.

Нямам нужда да играя голф и да се съревновавам с най-добрите в света, за да имам страхотен живот. След операциите на гърба, исках да се докажа на себе си, да изкача Еверест още веднъж. Трябваше да го направя и успях. Този път не мисля, че тялото ще ми позволи отново да се кача на Еверест, но аз приемам това. Но бих могъл да играя голф. Ако кракът ми се възстанови достатъчно добре, бих могъл да участвам на няколко турнира. Но да се изкача отново на върха не е реалистично. Бих могъл да участвам в няколко турнира на година, но не повече. Разбирам това и го приемам", допълни носителят на 15 мейджър титли.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 а дали

    2 0 Отговор
    ще успее отново да прави тридневните купони с 10 бели момичета, гарнирани с много бял прашец, и 19 годишна огнена вода, направо сълзи ми потекоха от умиление, жив да го ожалиш човека, ще обеднее с няколко десетки милиона, от милиардното му състояние.