Last news in Fakti

30 Ноември, 2021 14:18 2 134 39

Стойчо Младенов не спал след загубата от Лудогорец

  • стойчо младенов-
  • цска

"Червените" влизат в лагер утре, тъй като в четвъртък им предстои нов мач за първенство от междинния кръг

Стойчо Младенов не спал след загубата от Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов почти не е мигнал след загубата от Лудогорец вчера. "Червените" загубиха с 0:2 гостуването си в Разград в мач от 16-ия кръг на efbet Лига. Те са се прибрали в София към 1 часа след полунощ с клубния автобус, който е бил поправен след аварията.

Вместо да се прибере в дома си, Младенов е останал на спортната база в Панчарево, където е наблюдавал на запис целия мач, анализирайки допуснатите грешки, пише "Блиц". По-късно днес предстои видеоразбор на срещата пред целия отбор, след което и възстановителна тренировка.

"Червените" влизат в лагер утре, тъй като в четвъртък им предстои нов мач за първенство от междинния кръг. В 17:30 часа те приемат Локомотив (София) на стадион "Българска армия".


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гришо

    16 5 Отговор
    Пил е цяла нощ
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Стоян Александров

    18 8 Отговор
    Само как Ви мота този Петорчо. Не бил спалллллл.... Лелеееее какъв шмекер е. Изобщо нищо не го интересува освен трансферите тази зима. От там ще паднат мноооогоооо пари. Иначе Петорчо е бетон с супер голяма неустойка. Важни са трансферите и то забележете само на чужденци. Българи никакви. От пролета цеца ще е с 11 чужденци и трима също чужди резерви. Двама българи ще са дълбоку резерви. Парите за Петорчо са огромни, а за цеца ФАТАЛНИ. Левскар съм ама това го гояоря от години за Петорчо и всички цесекари се правите на непрочели това. Нооооо резултатите говорят сами за себе си....
  • 4 Рачков днес будалка Цяла България !

    8 2 Отговор
    Затова българина е ТЪП като Г ъ за на рейса ! А " ФЕРМАТА " ни прави като Говеда от КРАВЕФЕРМАТА ! Българина е ТЪПАН пълен с въздух , като Магаре с п/ъд ня !
  • 5 Държавата ни е под ВЪПРОС ?

    3 0 Отговор
    To be , or Not to be ? А ние зяпаме : Ала - Бала и питаме кой ШЪ УПРАИ ПОЛОЖЕНИЕТО ! Преди беше Слави сега е Маги и стадионите ! Интелекта ни тъй няма да мръдне и милиметър.
  • 6 Стотко

    5 3 Отговор
    Как ще спи, бил е пиян!!!! А на сутринта махмурлия...затуй ги говори такива
  • 7 Съдията Дред

    7 3 Отговор
    НеуСтойчо цяла нощ поркал, и мислил как да го уволнят, та да лапне неустойката и да не му се налага да бачка. Ама накрая се оказало, че само поркал.
  • 8 НОВИНАТА # 1 за България днес е :

    4 0 Отговор
    Рачков се събра в ЕДНО с МАРИЯ ! Ти разбирашли къде сме ние българите ? На Бадема за ОРЕХИ ! Плачеми се , нима всички са т Ъ п И като задницата на рейса ?
  • 9 Трябва да те е ТРАКАЛ луд , че да те

    3 1 Отговор
    Вълнува футбол.
  • 10 хайде Уво

    6 0 Отговор
    Не бил спал след загубата - разбирай , може да се е издънил брутално, но инак "милее" за отбора. Оставете гои само йощ 209 играчи да купи и да напотрупа вземания от клупа за половин милион, за които един ден ше съди сосбтвениците.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Гост

    10 1 Отговор
    Ако не са наемниците и мухата без глава - Йомов, а юношите на тяхно място, които са пратени по Б и В групите да им трошат краката, нямаше да ме е яд и 0:5 да паднат.... защо не давате шанс на децата, които всяка година са шампиони във възрастовите си групи? Пращате ги в долните дивизии да ги ритат, като хамали и сами да се откажат от футбола! Ако им дадете шанс на такива като Митков, Смоленски, Папазов, Бауренски и т.н., до 2, 3 години ЦСКА няма да има кой да ги бие в България! Доказателство - изгоненият Георги Минчев, който наскоро ви набута тройка, а миналата година вкара и на Тотнъм в ЛЕ! Момчето от Славия за какво го взехте - да търка пейката ли? С какво е по-слаб от Кайседо, Майседо, Соу и т.н. все докарани от селските дивизии на Франция, Португалия, Холандия или от плажовете на Бразилия и Африка!

    Коментиран от #13, #15, #17

  • 13 Стоян Александров

    10 0 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    А добър ден ! Амаааааа Петорчо сега пари ще правииииии, не го баламосвайте с юношите. От тях мъни няма за него. Давай Петорчо поне 6 чужденчета да вземеш. Джобчето да си напълниш. Още 5 да изгониш и да Ви съдят за неустойки. На лятоска още 6 взимаш и още 5 или 6 гониш и пак в съда влизате. А след отпадането от евротурнирите и Петорчо гоните с големите неустойки и още чужди и цеца е с милиони загуби и неустойки. Иииииии какво следваааааа ??? Хахаха ПЪЛЕН ФАЛИТ И ПРИПОЗНАВАНЕ НА КОЙ ???? .... НА ЦЕЦА 1948 Г. И така всичко си идва на мястото...
  • 14 гост

    6 0 Отговор
    ТроЮ не спал а ревал цяла нощ, не съм виновен аз а футболистите от Африка ХА ХА ХА. Ще трябва за докараме други от саваната, ревал той на джуджуто.
  • 15 Левски 1914

    4 2 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    Какво цска те гони не помниш ли какво стана на 09 09 2016г?
  • 16 ЦСКА 1948

    3 0 Отговор
    Това ми идва малко в повече. Стоичо се превърна в някаква пирамида или рекламна машина. Цяла нощ правил разбор и не спал а през деня пак работил, направо нечовек а машина е тази червена армия и този червен генерал.
  • 17 Левскар

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    Е хубаво ето ти пример Левски. Има 14 играча които са биле или са юноши на Левски. Още двама Българи от които Здравко си е наше момче макар и не точно от нашият ДЮШ и Митко Костадинов от Септември. Имаме 5 чужденеца от които единият Шелис вече почти не е в отбора и другите двама са от Б група млади момчета. И къде сме? За това нещо трябва тъепение и може да стане в Локото в Славия дори сега в Левски но в ЦСКА София и Лудогорец не може да стане щото публиката и президента иска резултати от днес за утре. Кажи честно ако с парите на Гришата сте 8ми как ще реагираш?

    Коментиран от #19, #20

  • 18 Бонговец

    5 0 Отговор
    И аз да знам,че мога да изгубя 100 000 лева заплата,като си развявам крачолите , и аз няма да спя
  • 19 Гост

    0 3 Отговор

    До коментар #17 от "Левскар":

    За един полусезон, една година, няма как да стане! Трябва да имате търпение поне 2, 3 години! Това е пътят, така е било и винаги - 5 млади таланта титуляри, 2-ма, трима по-опитни българи и 2-ма, трима класни чужденци /на пръсти се броят тези, които за 30 години са играли в ЦСКА и Левски - Беноа Кое, Бардон, Тиаго Силво, Дембеле, Хидиует, Головской.... май това са/, а не сегашните "герои" от селските първенства на Европа и плажовете на екватора! Винаги така е било през годините в ЦСКА, Левси и останалите български отбора, когато са градили силни състави, много по-силни от сегашните карикатури! Аки преди повече от 30 години имаше чужденци в нашите отбори, едва ли някой щеше да чуе за Стоичков, Пенев, Сираков, Гибона... Да са потънали по Б и В групите!

    Коментиран от #21, #32

  • 20 Гост

    1 3 Отговор

    До коментар #17 от "Левскар":

    Ако ще и в Б група да отпаднат с децата от юношеските формации - ще го аплодирам и ще ходя на стадиона! Но гаранция няма да отпаднат, защото имат шампионски манталитет още от детските и юношеските групи за разлика от наемниците! С тези "герои" от селските европейски групи и екватора, на които не знам и имената и по телевизора не ща да ги гледам! Ако направи един сериозен двустранен мач между тая световна сбирщина и родените 99 - 2003 г. юноши, съм сигурен че децата ще ги отнесат!
  • 21 Левскар

    2 1 Отговор

    До коментар #19 от "Гост":

    Ама отговори де ако с парите на Гришата сте 8ми или не дай си боже като Славия миналата година в последната четворка как ще реагира Сектор Г. Отговори ми само на това????

    Коментиран от #22

  • 22 Гост

    4 1 Отговор

    До коментар #21 от "Левскар":

    Знаеш ли колко ме интересува мнението на някакъв сектор от пропадняци.... Независимо дали е Г-е, Б-е или нам къФ си... Там не са истинските ценители на играта, а лумп.ни, които разбират от футбол, колкото от космически науки!?

    Коментиран от #23

  • 23 Левски 1914

    4 1 Отговор

    До коментар #22 от "Гост":

    Браво съгласен съм с тебе те за това викат на Литекс, който играе с лиценза на Етрополе името на отбора дето ФАЛИРА.

    Коментиран от #24

  • 24 Гост

    1 2 Отговор

    До коментар #23 от "Левски 1914":

    Темата е друга, а не имената! Личи си, че си от някакъв сектор, за който важни са "имената", а не играта футбол.... Като си от ПФК Левски 1914, радва ли те играта на отбора, представянето отделните футболисти, себераздаването им по терена и т.н. или "по-важни" са димките, фойрверките, бирата, другите субстанции преди и след мача, съдията, имената на отлборите и др. подобни фактори?!

    Коментиран от #26

  • 25 Мимч

    4 0 Отговор
    И кво праим,че го преместим от единия в другия крачол,че Стройчо-тройчо не спал,ами да бефа дорде е време и не са го прогонили със сопите.
  • 26 Левски 1914

    5 0 Отговор

    До коментар #24 от "Гост":

    Аз много пъти съм писал, че за сегашното състояние на футбола не са виновни Михайлов Лечков и Костодинов те знаят как се става футболист. Домусчиев и Ганчев започнаха да взимат чужденци ако вземат решение най много по 5 чужденци Домусчиев никога няма да е шампион и от там няма национален отбор. А преди имаше Спартак Плевен, Спартак Варна, Локо Го и др Имаше и Спартак Пловдив който 63 година е бил шампион и са ми казвали по стари хора, че тогава за награда са получили плат за панталон.

    Коментиран от #27

  • 27 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #26 от "Левски 1914":

    Съгласен съм с теб с изключение на това, че перуката, Лечков и заспал емо не са "виновни"! Може да знаят как се става футболист, щото самите те са били такива, но правят всичко за да угодят най-вече на домуса.... Покрай него на Ганчев и другите собственици! Ако беше същата ситуация в страната, когато те са били юноши, от незнайни чужденци едва ли щяха да играят на по-високо ниво от Б група, камо ли по чужбина....

    Коментиран от #29, #30

  • 28 Спецо Руменов

    2 0 Отговор
    Някой може ли да обясни, как Матей, Кери, Варела и още 4-5 играчи на ЦСКА са със заплати по 35-40 000 ЕВРО, а не могат да бият резервите на Разград? Стойчо и той 35 хил. евро всеки месец получава, но нищо не прави
  • 29 Левскар

    4 1 Отговор

    До коментар #27 от "Гост":

    И това лошо ли е че помага на футболните отбори? Помогна на ЦСКА София да влязат в А груоа сега го плюят. Неблагодарните ЦСКАри плюят и Венци Стефанов алоооооо я си спомнете как точно той ви защитаваше и казваше гласувам с две ръце за ЦСКА трябва да ги има като създаваха новата лига. Освен това има правила от УЕФА и дори и в Сърбия и Македония е така!!! Когато имаш Европеиски паспорт не се броиш за чужденец! Боби въведе ВАР щото такива като Стойчо Младенов от сутрин до вечер реват. Какво още все другите виновни а един футболист нямат от школата. Забрави ли как този лош Боби Михайлов въведе задължително в състава да има поне един юноша на клуба? И какво 5та минута юношата се контузва. Хаиде стига всеки си прави за себе си като иска да бъде отбора му битпазар така да бъде.

    Коментиран от #31

  • 30 Левски 1914

    4 0 Отговор

    До коментар #27 от "Гост":

    Угаждат на Домусчиев, защото ги принуждава чрез връзките му с Борисов. Борисов също е виновен иска да командва всичко и затова още най малко 5 години няма да имаме национален отбор, а Домусчиев стана милиардер.
  • 31 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #29 от "Левскар":

    На мен никой не ми е помагал от БФС, не знам да теб, ПФК-та, Левски, ЦСКА, Лудогорец, Славия и т.н.! ФАКТ е че футбола ни е на дъното! Ако трябва ПФК Левски да си отиде, където му е мястото за неплатени задължения - при аматьорите, за да се започне от някъде! ЦСКА правилно се озова там, но не знам защо се прави изключение за други! Неправилно прескочи Б група и се озова в А с всички чужденци от Литекс, но такива бяха интересите на члена на Изпълкома - домуса, който губеше пари от липса на интерес към телевизиите му! За чужденците - взимат аматьори от селските дивизии на Европа и от екватора за да перат пари с меринджеи, а не че са по-добри от местните! Нещо неясно?

    Коментиран от #35

  • 32 така, така

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Гост":

    Прав си. Това е пътят и е толкова дълъг, щото всяка вечер заобикаля през дискотеките, а и на всяка пауза треа да се заведе некоя плеймейтка незнам си къде още.

    Коментиран от #33

  • 33 Демек

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "така, така":

    Тренировките на второ място 😂
  • 34 Стойчо

    1 0 Отговор
    Ставам нощно време и викам УРААА , вече знам кой как от къде ще ни напада.
  • 35 Левскар

    4 1 Отговор

    До коментар #31 от "Гост":

    На Левски мястото му е в А група. Вие през живота си правили ли сте нещо друго освен да лижете обувки на шефовете си? Всеки който е правил бизнес знае, че НАП илу банките не искат да ви фалират. В Европа повечето клубове имат дългове и то огромни и няма проблем стига да искаш да се издължиш ще се намери схема и план как да стане това . Издължават се вървят напред. ЦСКА ги фалира Стоичков набиите си го това в главата. А Стоичков ги фалира защото се бяха разбрали с Гриша Ганчев как да измамят държавата . Е ние сме Левски носим името на Апостола и няма да направим това.

    Коментиран от #37

  • 36 един от многото

    3 0 Отговор
    И да спиш и да не спиш , в най скоро време ще ти намажат ските!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 До леФскар

    0 2 Отговор
    Кои "вие" сте леФски бе, селски? Ти си един кибик, който дори пари за билети не дава, камо ли за акции и издръжка! Ти си едно Нищо от Бе сектор, което освен четирицифпени глоби за клуба чрез избиване на комплекси с палене на факли, бомби и димки, друго не е способно да направи! Ти на идея си нямаш как се създава футболист, прави футбол, какви лишения и къртовски труд се изискват щот си бираджия от сектор Бе и тези "глупости" не те интересуват... Важното за теб е че ЦСКА са "литекс Етрополе", а Подуяне дъ бест в света....