2 Декември, 2021 01:30 2 153 0

Сасуоло препъна още един от претендентите за титлата в Серия А

  • сасуоло-
  • наполи-
  • милан-
  • интер

Разликата на върха вече е само 2 точки между основните конкуренти

Сасуоло препъна още един от претендентите за титлата в Серия А - 1
Снимка: БГНЕС

Сасуоло постигна равенство в домакинството си на Наполи, като дори в продължението на мача можеше да стигне и до трите точки, ако не бе намесата на ВАР при отменения гол на Дефрел.

„Партенопеите“ поведоха с 0:2 след голове на Руис и Мертенс, но след това Скамака и Ферари изравниха за 2:2.

Лучано Спалети бе изгонен малко след изтичането на редовното време, след като се разбесня край тъч-линията, но отборът му все пак взе точка от един от най-неудобните съперници за лидерите в Серия А.

Междувременно Интер триумфира с 2:0 над Специя, а Милан най-накрая излезе от дупката с класически успех в гостуването си над Дженоа.

Този развой на събитията означава, че разликата на върха в класирането става само 2 точки между трите основни конкурента, а не бива да подценяваме и факта, че Аталанта също се намира близо.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА