Last news in Fakti

4 Декември, 2021 17:56 1 597 0

Милан победи Салернитана на “Джузепе Меаца” (ВИДЕО)

  • милан-
  • салернитана-
  • серия а

"Росонерите" спечелиха с 2:0

Милан победи Салернитана на “Джузепе Меаца” (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Милан победи Салернитана с 2:0 на “Джузепе Меаца” в първия двубой от 16-ия кръг в Серия А. Франк Кесие отбеляза първото попадение в 5-ата минута, а в 18-ата се разписа и Алексис Салемакерс.

Милан победи Салернитана на “Джузепе Меаца” (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Домакините поведоха в резултата още с първата си по-сериозна. В петата минута Леао осъществи прекрасен пробив по левия фланг и насочи топката към Кесие. Макар и с рикошет, тя стигна до котдивоареца, който се разписа с точен шут за 1:0. В 11-ата минута Леао пробва далечен изстрел, с който не постигна нищо. В 13-ата Бакайоко се опита да изведе Диас на чудесна позиция, но испанецът не стигна до топката навреме и само успя да я прати покрай вратата. Малко след това и Салемакерс се отчете с пропуск. В 15-ата минута Раде Крунич влезе в игра на мястото на Пелегри, който се контузи при нелеп сблъсък с Лука Богдан.

Милан победи Салернитана на “Джузепе Меаца” (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

В 18-ата минута Диас намери с пас в наказателното поле Салемакерс, който с техничен удар насочи топката в далечния горен ъгъл на вратата и така удвои аванса на своя тим. След това белгиецът отиде до тъчлинията, за да получи фланелката на Кяер и да я развее в знак на подкрепа към контузения си съотборник. В 21-ата минута Леао получи топката в наказателното поле, а при неговия шут топката рикошира и излезе в корнер. В 24-ата минута Надир Цортеа отправи неточен изстрел по земя.

Милан победи Салернитана на “Джузепе Меаца” (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Последваха нови обещаващи атаки на "Дявола", които обаче нямаха успешен край. В 41-ата минута Крунич получи възможност да стреля, но Вид Белек отрази удара му. В 44-ата минута Цортеа нанесе шут от разстояние, а Майк Менян без проблеми улови топката. Домакините отговориха с изстрел на Кесие, който не намери целта.

Милан победи Салернитана на “Джузепе Меаца” (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Втората част започна при много спокойно темпо, като и двата отбора не си правеха труда да застрашават противниковата врата с нещо повече от далечни удари, които се оказваха неточни. Така се стигна до 70-ата минута, когато пас на Диас изведе резервата Жуниор Месиас, но Белек отрази опасния му удар. Веднага след това испанецът също изскочи сам срещу вратаря, който обаче улови топката в точния момент.

В 80-ата минута Месиас стреля от далеч, а Белек улови топката. Секунди по-късно грешка в защитата на гостите даде "златен" шанс на Диас да се разпише, но плеймейкърът пропиля и тази възможност. Малко след това резервата Сандро Тонали пробва изстрел от дистанция, който профуча покрай вратата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА