Last news in Fakti

2 Декември, 2021 09:05 1 102 0

Уотфорд изпоти Челси, но "сините" взеха своето

  • уотфорд-
  • челси-
  • 1:2-
  • английска висша лига

"Стършелите" играха силно и се противопоставиха максимално на лондончани

Уотфорд изпоти Челси, но "сините" взеха своето - 1
Снимка: Facebook/Chelsea FC

Лидерът в английската Висша лига Челси успя да победи трудно с 2:1 като гост тима на Уотфорд в сблъсък от 14-ия кръг на английската Висша лига. Мейсън Маунт откри резултата в 29-ата, но Емануел Денис изравни за домакините в 43-ата минута. Резервата Хаким Зиеш обаче отбеляза победното попадение за лондончани в 72-ата минута.

Успехът обаче не беше лесен, тъй като "стършелите" играха силно и се противопоставиха максимално на лондончани. Въпреки това по-голямата класа на "сините" си каза думата и така отново се върнаха на победния път след равенството срещу Манчестър Юнайтед преди няколко дни. С тази победа Челси остава начело в класирането с 33 точки, с една повече от Манчестър Сити и с две повече от Ливърпул. Уотфорд са точно над опасната зона, на 18-а позиция, с 13 точки. В следващия кръг Челси има лондонско дерби с Уест Хем, докато "стършелите" приемат Ман Сити.

Срещата обаче беше белязана и от инцидент на трибуните. Мачът беше прекратен за около половин час в 13-ата минута, след като фен получи инфаркт, но в крайна сметка той бе откаран в местната болница в съзнание.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА