Last news in Fakti

2 Декември, 2021 10:17 3 369 35

Стойчо Младенов ще прави революция в ЦСКА

  • цска-
  • стойчо младенов-
  • промени

Петима футболисти ще бъдат освободени или продадени, като вече са им намерени заместници

Стойчо Младенов ще прави революция в ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Изнервен от слабото представяне на ЦСКА в Лигата на конференциите и отчаян от все по-намаляващите шансове за спечелване на титлата, Стойчо Младенов е решен на радикален ход, за да подобри играта на тима си. Екзекутора, който се ползва с пълното доверие на ръководството и феновете, гласи сериозни кадрови промени в състава по време на зимната пауза, съобщава „Мач Телеграф“.

Петима футболисти ще бъдат освободени или продадени, като вече са им намерени заместници, с които се водят заключителни преговори. Според източници от мениджърските среди Младенов готви трансферен удар с привличането на една от звездите в първенството на Казахстан, където специалистът спечели купата на страната с Кайсар Кизилорда през 2019 г. Вече се спрягаше името на голмайстора на Кайрат Жозе Канте. ЦСКА иска и играч от Португалия – Микел Агу от Витория Гимараеш.

Намеренията на Стойчо Младенов за сериозна чистка в състава звучат логично на фона на последните резултати на отбора. ЦСКА продължава да има само точка в Лигата на конференциите, като в последните шампионатни мачове едва победи Арда с 2:1 и загуби от Лудогорец в дербито за титлата в Разград. Това изнерви Младенов до краен предел. Екзекутора на два пъти отправи остри персонални критики към своите футболисти, включително и към голмайстора Жорди Кайседо.

Играта на еквадорския национал напоследък не се нрави на Младенов и той също може да бъде сложен на сергията. Кайседо все още няма гол във важен мач през последните месеци, като срещу Лудогорец в понеделник бе пълен фигурант. Интерес към Кайседо не липсва, а фактът, че контрактът му изтича през лятото, почти сигурно означава, че ЦСКА ще му прибере пари сега, за да не го изпусне за нула лева след края на сезона.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 19 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Guest

    31 31 Отговор
    Кой го измисли тоя прякор Екзекутора , това е Тройчо и Петорчо, нищо повече

    Коментиран от #5, #6

  • 2 Румба

    15 17 Отговор
    Трепери и говори глупости .Усеща ,че скоро ще бъде натирен.
  • 3 Киркор

    20 17 Отговор
    Докога ще се самозалъгваме, че Стойчо е добър треньор? Както вече се вижда, откакто е поел ЦСКА за пореден път, резултатите тръгнаха надолу, а обяснението е простичко - трябват нови трансфери на никому неизвестни "футболисти", от които Стойчо да вземе комисионна. А какво ли би станало, ако започне да разчита на юноши, които играят със сърце, а не за пари....

    Коментиран от #14

  • 4 Мим

    11 15 Отговор
    Абе той вече и екзекутор ли е станал Струвами се ,че скоро него май ще екзекутират и очистят футболистите му,вместо той тях.Гришата какво чака ,време е вече , тая крива ракета да я сменя,дорде е време и не са се разпаднали пак,щото на там вървят нещата..
  • 5 един от многото

    22 15 Отговор

    До коментар #1 от "Guest":

    Екзекутор си е , чист , екзекутор. Сега му предстои да екзекутира ЦСКА!
  • 6 Левски 1914

    20 24 Отговор

    До коментар #1 от "Guest":

    Това не е цска , а Литекс , който играе с лиценза на Етрополе.

    Коментиран от #17

  • 7 стария моряк

    14 9 Отговор
    Екзекутора , тройчо , петорчо , сега може и да му лепнат и едно , революционера Че!
  • 8 понятие

    12 8 Отговор
    Революция не се прави от управляващия.
  • 9 Пенсия

    11 11 Отговор
    Браво на Стойчо дано да остане повече в ЦСКА София:
    Жозе Канте - 31 години
    Греам Кери - 32.5 години
    Микел Агу 28.5 години
    Това е бъдещето на ЦСКА София браво след 2 години ще мачка наред. А и играчите ще струват милионо тогава!!!
  • 10 УЕФА

    8 6 Отговор
    Линкълн Ред Импс са под вас, не сте последни което си е постижение и напредък.

    Коментиран от #12

  • 11 фен

    7 11 Отговор
    от тоя и чеп за каца със зеле не става
  • 12 динамо

    18 3 Отговор

    До коментар #10 от "УЕФА":

    Е има и отбори, които пък гледат евротурнирите само по телевизията

    Коментиран от #21

  • 13 Дон Санчо

    4 9 Отговор
    Става весело.Особено,след изтърваните милиони.Босът,кат види,че
    не капе,пак ще затръби ,че ще остави в
    добри финанси Цеца.Смешкото, с тези
    лозунги,ще продължи да дои,най вече
    чрез залагания.
  • 14 Бухахаха

    3 5 Отговор

    До коментар #3 от "Киркор":

    Ще търчат като слонове из терена, че ще им се спи, дето снощи пак се забили из дискотеките
  • 15 Петър Жеков

    4 11 Отговор
    Какъв "екзекутор" е Стойчо Младенов, какви 5лв.? Такъв мазник е "екзекутора", че когато види зор почва да търси помощ, възхвалявайки собственици на отбора и фенове, но никога вина в себе си!ФАКТ! Това е с три изречения Стойчо Младенов!
  • 16 3.14К

    7 16 Отговор
    В цялата лига няма по-бездарно селектиран отбор от ЦСКА. Имат само двама качествени футболисти, Бисмарк Чарлс и Варела. След Каранга, нападателите които докараха са изключително силови, но безмозъчни и с посредствени технически умения, което прави играта предсказуема и лесна за противодействие. В средата пешеходеца Жеферсон, освен да гледа мача отблизо, прави фатални грешки и безумни картони, а по думите на пещерния треньор е между добрите дефанзивни халфове в.Европа. В дясно оперира безумното дуо Турицов Йомов, с общт футболен интелект на дете младша възраст. Останалите няма за какво и да се коментират. За ваше сведение мой отбор е бил Левски на Герена с 3:2 и ЦСКА се молеха за равен1:1 преди един европейски четвърт финал, когато играеха Сираков, Велев, Стоичков, Костадинов и те подобни.

    Коментиран от #18

  • 17 Подуямие

    16 4 Отговор

    До коментар #6 от "Левски 1914":

    Левски1914. Не е правоприемник на Левски- Спартак ! Даже през 1991 г. имаше два отбора Левски на Златин Тепсиев и Левски на Лафчис🐄

    Коментиран от #20, #22

  • 18 Подуямие

    6 3 Отговор

    До коментар #16 от "3.14К":

    За кой отбор говориш?

    Коментиран от #27

  • 19 фенче

    4 5 Отговор
    и този е голям артист, готов е за политик, само да не направи аритмия, да го спасяват лекарите в болницата, като един от предишните пъти
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Левски 1914

    5 10 Отговор

    До коментар #12 от "динамо":

    Е има и фенове дето си смениха отбора, техния ФАЛИРА и те започнаха да викат за тези дето ги млатиха 8 – 0.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 РЕВОЛЮЦИЯТА

    4 6 Отговор
    Ще бъде.... ДА ПОДАМЕ ПО МАЛКО ОТ 5 - 6 НА НУЛА. НАЙ МНОГО ДВА.
  • 24 Гост

    2 5 Отговор
    Революция ще направи, ако разкара всички наемници и докара в отбора и даде шанс на Смоленски, Папазов, Буаренски, Митков, Павел Жабов и др. талантливи юноши, които всяка година печелят или печелеха /щото вече са натирени по Б и В групите/ титли, купи или поне медали в турнирите за възрастовите си групи! Не е "революция", когато заменяш едни посредствени анонимници от селските дивизии на Европа или казахстанските степи с други такива.....

    Коментиран от #31

  • 25 тошо

    6 7 Отговор
    Стойчо и революция ???!!! Той е абсолютен послушко ламтяш за ПАРИ !
    Този отбор е най-странния , всички се борят за титли ,а тези за ... нищо !!! Чакат да се случва чудо , а не да воюват на терена !!! Учудващо е
    , че са на тази позиция в класирането !!! Не е нормално да имаш картотекирани 30 - 34 играчи и да не могат да сглобят нормален отбор !!! Буди недоумение как така Мено Кох го "лекуват" вече година , безрезултатно !!! Кой беше този "спец" , който доведе Вилдсхут , играч , който още не е научил "А" от футболната азбука ???!!! Човек , който е на нивото на дете младша възраст !!! Ами Джеферсон, Юга , Кайседо , и т.н. , които както казва един човек :" гледат мачът отблизо".!!! А , какво да кажем за Ст.Стоилов и Дан.Ганчев , просто нямам думи , тия правят всичко възможно да пречат , а те са тези които определят кой ще играе и кой НЕ !!!

    Коментиран от #26

  • 26 Левски 1914

    5 6 Отговор

    До коментар #25 от "тошо":

    Ами отбора е техен и те ще командват , който дава парите той поръча музиката , а пък вие си викайте на Литекс името на ФАЛИРАЛИЯ отбор.
  • 27 3.14К

    3 5 Отговор

    До коментар #18 от "Подуямие":

    Провери в кое первенство при 0:0 не се даваха точки и виж пролетния сезон първия мач.

    Коментиран от #30

  • 28 Стоян Александров

    3 7 Отговор
    Добре де прочетох Ви и никой не харесва Петорчо. Е аз аъ горд ЛЕВСКАР и мнооооогооо го харесвам Петорчо. Това е най-добрия тренер в България за всички времена. Доживотен договор с цеца етроплска от лойч. Дайте му шанс бе. Поне още 10 или 20 години. Вие искате за една, две или три години да сте шампиони. Дайте му шанс. Давай Петорка, давай цяла синя България е с теб. Ако пък нр станете шампиони поне ще Ви занули и фалира и започвате от начало какво толкова. Вие това го можете най- добре. Евала Петорчо, евала и дерзай все така.
  • 29 Гената

    1 5 Отговор
    За Стойчовия перион на "супиерите" има подходяща емблема - Хипопотам ! Колкото повече затъва в блатото, толкова по големи уста отваря.
  • 30 Подуямие

    2 5 Отговор

    До коментар #27 от "3.14К":

    ОК. Виж статията за Лъчо Танев. Подобен анализ на твоя. Браво!
  • 31 Юноши

    4 1 Отговор

    До коментар #24 от "Гост":

    Хахаха и ще играеш да не и паднеш кви медали и купи печелят тия дърводелци само връзка ри и набеден футболери само техните ги знаят че ритат топка
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 гост

    1 6 Отговор
    ХА ХА ХА Трою ще изкупи африканците от саваната сега, това ще му е революцията да напълни банковата си сметка.
  • 34 Гошо

    1 1 Отговор
    Ами Стойчо ще Екзекутира ЦСКА , дори ще го унищожи, ако продължава така....
  • 35 vhv

    0 0 Отговор
    Г-н Стойчо Младенов беше голям футболист, а сега и много добър треньор! Моля, привържениците на Л. да си траят и да си гледат отборчето. Само Ц С К А !