Last news in Fakti

2 Декември, 2021 12:50 1 573 1

Новият мениджър на Ман Юнайтед ще получи страшно много пари, ако привлече Халанд в отбора

  • ралф рангник-
  • манчестър юнайтед-
  • ерлинг халанд

Ръководството на Юнайтед е поръчало на германеца, който след края на сезона трябва да стане консултант на клуба, да работи за привличането на голмайстора на Борусия Дортмунд

Новият мениджър на Ман Юнайтед ще получи страшно много пари, ако привлече Халанд в отбора - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Ралф Рангник ще получи близо 10 милиона евро, ако успее да убеди Ерлинг Халанд да премине в Манчестър Юнайтед, твърди германският вестник "Билд".

Ръководството на Юнайтед е поръчало на германеца, който след края на сезона трябва да стане консултант на клуба, да работи за привличането на голмайстора на Борусия Дортмунд. Специалистът е стимулиран с личен бонус от 10 милиона евро, ако съумее да завърши сделката с 21-годишния футболист.

Между двамата има чудесни отношения, тъй като Халанд бе футболист на Залцбург, като по същото време Рангник работи в "Ред Бул".

През настоящия сезон Халанд е вкарал 14 гола и е направил 4 асистенции в 11 мача за Борусия Дортмунд.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вампир

    4 0 Отговор
    ФАКТИ-проверявайте си информацията и не пишете глупости.
    Рангник беше треньор, а после спортен директор в Ред-Бул Лайпциг, а Халанд в Ред Бул Залцбург.
    Толкова добри контакти имат, че Халанд
    ги отсвири и отиде в Дортмунд.