2 Декември, 2021 21:30 1 602 0

Тежък удар по шампионските амбиции на Наполи

  • калиду кулибали-
  • наполи-
  • сенегал

Стожер в защитата ще пропусне следващите близо 2 месеца

Тежък удар по шампионските амбиции на Наполи - 1
Снимка: БГНЕС

Централният защитник на Наполи Калиду Кулибали може да пропусне следващите два месеца от сезона за клуба, след като получи контузия, а през януари ще бъде призован в националния отбор за Купата на африканските нации.

Един от най-добрите бранители в Серия А разтегна мускул на бедрото при равенството със Сасуоло през седмицата, а информацията от клуба е, че това ще наложи лечение най-малко до Нова година.

На 10 януари пък Сенегал стартира участието си на континенталния турнир срещу Зимбабве, а с оглед факта, че тимът е един от фаворитите за трофея, шансовете Кулибали да отсъства до началото на февруари изглеждат наистина сериозни.

Очертава се Лучано Спалети да работи без него в предстоящите мачове с Аталанта, Лестър, Емполи, Милан, Специя, Ювентус, Сампдория, Болоня и Салернитана, както и в 1/8-финалите за Купата на Италия, където тимът му все още не е разбрал своя съперник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА