Last news in Fakti

5 Декември, 2021 21:12 5 978 3

Селекционерът на Сенегал атакува остро Юрген Клоп: За кой се смята той?

  • юрген клоп-
  • ливърпул-
  • сенегал-
  • алиу сисе

Аз съм селекционер на Сенегал и моите играчи играят за Клоп в Ливърпул

Селекционерът на Сенегал атакува остро Юрген Клоп: За кой се смята той? - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на Сенегал Алиу Сисе говори пред националната телевизия на страната и атакува мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп. Сисе коментира думите на германския специалист за Купата на африканските нации, който индиректно бе наречен от Клоп – „малък турнир”.

„За кой се смята той? Аз съм селекционер на Сенегал и моите играчи играят за Клоп в Ливърпул. Уважавам много Ливърпул, но не и Клоп, който омаловажава стойността на африканския футбол”, заяви Сисе пред ITV Senegal.

Както е известно, трима футболисти от мърсисайдския клуб – Мохамед Салах, Наби Кейта и Садио Мане, няма да играят за „червените” през януари поради предстоящата континентална надпревара. От Ливърпул желаят триото да остане на линия за първия януарски мач - срещу Челси, след което те да заминат за Африка, но крайно решение все още няма по темата.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    6 2 Отговор
    Ами до известна степен е прав. Правят го на две години. Сега и европейското, ако стане на две години и съвсем ще сгънат.
  • 2 Qwerty

    9 0 Отговор
    А плаща ли им заплатите този анонимник, щом играчите били "негови"? Клубовете просто трябва да си пускат играчите за тази континентална надпревара само веднъж на 4 години, както е за европейското и Копа Америка, а също и СП.

    Коментиран от #3

  • 3 Мане Баща

    2 4 Отговор

    До коментар #2 от "Qwerty":

    Ами не им плаща заплати, но Ливърпул какво щеше да им плаща, ако в тази африканска държава не бяха създадени тези футболисти? Играчите сами избират дали да отидат на турнира - както Бербатов избра да не играе или както Гришо Димитров прецени, че турнира в София не му е най-важното...