Last news in Fakti

5 Декември, 2021 11:07 1 200 0

Галин Иванов и Том харесали Бабунски за ЦСКА 1948

  • дориан бабунски-
  • цска 1948-
  • ботев враца-
  • галин иванов-
  • евертон джилио - том

От ФК ЦСКА 1948 са готови да платят откупната клауза от 100 000 евро за национала на Северна Македония, за да го вземат още през януари

Галин Иванов и Том харесали Бабунски за ЦСКА 1948 - 1
Снимка: Facebook

Новите скаути на ФК ЦСКА 1948 Галин Иванов и Евертон Джилио-Том, както и техният шеф Методи Томанов - вече имат списък с набелязани попълнения. Сред тях има и легионери от българското първенство. На челно място сред тях е нападателят на Ботев (Враца) - Дориан Бабунски. От ФК ЦСКА 1948 са готови да платят откупната клауза от 100 000 евро за национала на Северна Македония, за да го вземат още през януари.

Крайната дума обаче ще има самият играч, който има и други предложения и ще търси място, в което по-пълноценно да продължи развитието си.

"Работим върху селекцията през зимата. Ще привлечем и чужденци, и българи, но е рано да кажа нещо повече. Ще ходим и на лагер, но не сме решили още къде точно", заяви пред "Мач Телеграф" старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Николай Киров.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА