Last news in Fakti

5 Декември, 2021 20:20 1 752 0

Верона сътвори рядко срещан спектакъл (ВИДЕО)

  • верона-
  • венеция-
  • серия а

Синът на Диего Симеоне герой за обрата след 0:3

Верона сътвори рядко срещан спектакъл (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Верона победи геройски Венеция в мач от Серия А. На "Пиерлуиджи Пензо" във Венеция, гостите направиха обрат от 0:3 и спечелиха с 4:3.

Пиетро Чекарони в 12-ата минута, Домен Чернигой в 19-ата минута и Томас Хенри в 28-ата минута доведоха невероятната преднина с 3:0 за новака в Серия А.

Верона сътвори рядко срещан спектакъл (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

През второто полувреме обаче нещата се обърнаха - първо Хенри вкара автогол в 52-ата минута, след това Чекарони игра с ръка в наказателното поле за червен картон и дузпа за Верона в 65-ата минута, която беше отбелязана от Джанлука Капрари.

Тогава на сцената излезе синът на Диего Симеоне - Джовани, който първо изравни в 67-ата минута на срещата, а в 85-ата минута осигури трите точки за Верона.

Верона сътвори рядко срещан спектакъл (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Симеоне вече има 11 гола в Серия А този сезон, което го изравнява на второ място в списъка с реализатори с Чиро Имобиле от Лацио, а пред него е само Душан Влахович с 13 попадения.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА