Last news in Fakti

6 Декември, 2021 13:05 2 886 5

Мохамед Салах избра Ливърпул пред Барселона

  • мохамед салах-
  • ливърпул-
  • барселона

Вече казах, че ако зависи от мен, бих останал в Ливърпул, но това е въпрос към ръководството

Мохамед Салах избра Ливърпул пред Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Ливърпул Мохамед Салах коментира горещата тема за новия му договор с мърсисайдци. Египтянинът призна, че иска да остане на „Анфийлд", въпреки слуховете за интерес от страна на Барселона.

"Вече казах, че ако зависи от мен, бих останал в Ливърпул, но това е въпрос към ръководството. Споразумението за условията зависи и от тях. Финансовите параметри в един контракт показват колко точно те цени клубът, но решението не зависи само от това. Отборът има амбиции, а треньорът идея за развитието му", заяви Салах пред египетска телевизия.

"Четох за интереса на Барселона. Това ме радва, но съм щастлив в Ливърпул. Ще видим какво ще се случи в бъдеще. Засега предпочитам да остана във Висшата лига, защото това е най-силното първенство“, допълни звездата.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бацо

    12 2 Отговор
    Кой нормален ще отиде у Барцелона

    Коментиран от #2

  • 2 зрител

    3 16 Отговор

    До коментар #1 от "Бацо":

    а кой нормален ще остане в пуля? те вече си взеха титлата, която им се полага веднъж на 30 години. при следващата мо ще бъде пенсионер вече.
  • 3 Иван Грозни

    0 7 Отговор
    Така правят умните. По-добре последна мома в наше село от колкото първа в чуждото.
  • 4 Али Баба

    1 5 Отговор
    Афро британчета пеят с пълно гърло Салах Мо Салах Държава създаде от афро +малко британчета
  • 5 ха ха

    5 0 Отговор
    В Барселона нямат пари за семки.