Last news in Fakti

6 Декември, 2021 13:57 1 158 1

Григор Димитров ще играе за България на ATP Cup, ако вземем квота

  • григор димитров-
  • тенис-
  • тенис на корт

В момента нашият състав е на 19-о място в ранкинга, но не е ясно дали всеки тим преди нас е потвърдил участие

Григор Димитров ще играе за България на ATP Cup, ако вземем квота - 1
Снимка: БГНЕС

Най-добрият ни тенисист - Григор Димитров ще играе за България на ATP Cup, ако тимът ни попадне сред 16-тe, участващи в турнира. Отборната надпревара започва на 1 януари 2022-а в Сидни, а според Tenniskafe.com Димитров е готов да се включи.

В момента нашият състав е на 19-о място в ранкинга, но не е ясно дали всеки тим преди нас е потвърдил участие. Именно заради това жребият, който трябваше да е в неделя, бе отложен за вторник сутринта. Тогава ще разберем дали българските тенисисти ще участват в турнира, който дава старт на сезона още в първите часове на новата година.

България участва в дебютното издание през 2020-а, като спечели две победи в групата си срещу Молдова и Великобритания, но загуби от Белгия и драматично отпадна. Тогава бяхме представени от Григор Димитров, Димитър Кузманов, Александър Лазаров, Александър Донски и Адриан Андреев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпросче

    1 1 Отговор
    Иначе за кого ще играе? За Монако ли?