Last news in Fakti

6 Декември, 2021 18:00 1 320 4

Иън Райт научил за кончината на майка си 30 секунди преди ефир

  • иън райт-
  • телевизия

Английската футболна легенда трябваше да коментира един от мачовете в ФА Къп

Иън Райт научил за кончината на майка си 30 секунди преди ефир - 1
Снимка: Twitter

Английската футболна легенда Иън Райт научи тежката новина, че майка му е починала само 30 секунди преди да се появи в ефир, за да коментира мач от ФА Къп, научихме от Sport Bible.

Новината за кончината на 94-годишната Неста Райт е съкрушила бившия нападател на Арсенал, макар негови близки да признават, че двамата не са били в особено добри отношения.

Иън Райт е един от водещите футболни анализатори на „Острова“ през последните години, като често е гост в студиата на BBC. В конкретния случай той трябваше да коментира мача между Рочдейл и Плимут за ФА Къп през уикенда.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И СЕГА В ТАЯ ВАЗА ЛИ Е

    0 2 Отговор
    МАKЯ МУ🤔
  • 2 ????

    4 0 Отговор
    Горският останал е сираче! Той е смятал майка си за безсмъртна! Като започнат с такива глупости, се чудиш защо си отворил тази новина"
  • 3 Какъв е тоя остров?

    0 0 Отговор
    Кралицата на 95 г., майка му на този на 94 г. се споминала неочаквано, абе давайте да емигрираме там щом така спокойно се живее почти до 100. Тък който искара до 86 е шампион и му завиждат.
  • 4 kieran_tierney

    0 0 Отговор
    Бог да я прости майката на нашата легенда!