Last news in Fakti

7 Декември, 2021 19:00 770 0

ЦСКА срещу НСА в битка за първото място

  • цска-
  • нса-
  • хокей

Двата отбора се очертава да си спретнат сериозна битка на леда

ЦСКА срещу НСА в битка за първото място - 1
Снимка: Circle Media

Днешният сблъсък между ЦСКА и НСА ще е много важен за това кой от двата тима ще завърши на първо място в националния шампионат по хокей на лед. Срещата ще се играе от 20:30 часа в Зимния дворец на спорта в София и ще се излъчва пряко по B1B Box.

Много важен мач за нас, надявам се да е интересен. Ние се справяме отлично в хода на редовния сезон, но не се смятаме за фаворити, това че имаме шест победи досега не означава, че ще спечелим точно този мач. Но резултатът ще е важен, защото предпочитаме да завършим редовния сезон на първо място в класирането“, заяви треньорът на НСА Светлин Стоев.

Няма никакво съмнение, че НСА са труден съперник. Имат много млади хокеисти, много са здрави физически, така че трябва да си разпределим силите така, че да сме на ниво през целия мач“, допълни треньорът на ЦСКА Кирил Ходулов.

Ако някой от двата отбора имаше решаващо предимство пред другия, щеше да има смисъл да търсим някакво физическо надиграване. Така че, ще трябва да се възползваме максимално от грешките на съперника ни, да внимаваме какви ще са наказанията в последната част, защото тогава не са много важни и да се опитаме да предвиждаме ситуациите, както и да сме ефективни в случаите, когато имаме числено преимущество“, каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА