Last news in Fakti

8 Декември, 2021 22:00 1 171 1

Побойникът Ману пропуска реванша с ЦСКА заради наказание

  • елвис ману-
  • лудогорец-
  • пламен крачунов-
  • локомотив софия

Дисциплинарната комисия спря правата му за два мача

Побойникът Ману пропуска реванша с ЦСКА заради наказание - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Лудогорец Елвис Ману ще пропусне следващите два мача за тима си, тъй като Дисциплинарната комисия към БФС му наложи наказание от 2 мача лишаване от състезателни права.

Причината за тежката санкция е, че Ману е ударил на два пъти в лицето Пламен Крачунов от тима на Локомотив София, докато двамата се спречкали в тунела след мача между двата тима през уикенда.

Делегатът на мача е описал случката и по тази причина той ще трябва да пропусне срещите с Пирин Благоевград и ЦСКА, както и да плати глоба в размер на 1000 лв.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Обесен Язовец

    1 0 Отговор
    Какво става с Кралицата Майка? Днес как така няма една статия за нея? Само трудова борса за Англия. Челси се изложил в евро турнирите и нищо повече! Възмутен съм.