Last news in Fakti

9 Декември, 2021 20:30 2 339 3

Артета разкарва Обамеянг и Лаказет, за да привлече екзекутора си от Евертън

  • ришарлисон-
  • евертън-
  • арсенал-
  • микел артета

Бразилецът отдавна е спряган за трансфер във водещите тимове в Англия

Артета разкарва Обамеянг и Лаказет, за да привлече екзекутора си от Евертън - 1
Снимка: БГНЕС

Микел Артета отчаяно търси нов централен нападател, след като доверието му почти напълно бе предадено от Пиер-Емерик Обамеянг и Александър Лаказет. Треньорът на Арсенал този път се спря на екзекутора си от мача с Евертън в началото на седмицата - Ришарлисон.

24-годишният бразилец вкара хеттрик във вратата на „артилеристите“, както сам се похвали в социалните мрежи, но само едно от попаденията му бе зачетено. То все пак постави началото на обрата за „карамелите“, които спечелиха с 2:1 над „артилеристите“.

Националът на Бразилия отдавна е спряган за трансфер в някой от водещите тимове в Англия, тъй като за две години и половина на „Гудисън Парк“ той вкара 45 гола и даде 11 асистенции.

Изданието Fichajes твърди, че Артета е готов да разкара двамата си централни нападатели, за да събере нужните €60 млн., които ръководството на Евертън иска за своя водещ реализатор.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 5kof

    2 0 Отговор
    Колко и какви кинти да съберем, за да разкараме Артета от Емирейтс? Тоя юнак не става и за Струмска слава. Да не говорим за Гигант Белене.
  • 2 Atan

    1 0 Отговор
    Последните 5 години не са завършвали в топ 4, не знам кое ги прави водещ отбор в момента.
  • 3 kieran_tierney

    0 1 Отговор
    Обата е изчерпан за топчии те. Вьзлови отпадания са благодарение на него. Лака обаче може още сезони да допринесе за развитието ни. А този млад юнак да дойде на "Емиратс". Ще го чакаме