Last news in Fakti

7 Декември, 2021 00:05 2 562 1

Кръводарителят Арсенал съживи позамрелия Евертън

  • евертън-
  • арсенал

„Карамелите“ най-накрая излязоха от серията без успех

Кръводарителят Арсенал съживи позамрелия Евертън - 1
Снимка: БГНЕС

Арсенал се превърна в същински кръводарител във Висшата лига и само няколко дни, след като извади Манчестър Юнайтед от кризата, ето, че дойде време да помогне и на Евертън, образно показано.

„Артилеристите“ откриха резултата в последната секунда на добавеното време на първата част, благодарение на Мартин Йодегор. Това стана само няколко минути след отменения гол на Ришарлисон за домакините.

След почивката ново попадение на бразилеца бе отменено, но, ако при първия случай ВАР имаше право да се намеси, във втория нито едно повторение или чертеж не ни убедиха, че в стаичката са прави в решението си.

До гол за Ришарлисон все пак се стигна към края на редовното време, когато той довкара с глава един удар в гредата зад Аарън Рамсдейл.

Успехът за тима на Рафа Бенитез дойде в 94', когато Демарай Грей стреля отново в гредата от далечна дистанция, но този път стълбът помогна, за да може кълбото да се оплете в мрежата.

Евертън не бе печелил мач от 25 септември, когато победи Норич с 2:0. Арсенал пък се срина в рамките на няколко седмици, допускайки загуби още от Ливърпул и Манчестър Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Топчия

    3 0 Отговор
    Гънчестър имат отбор но нямат постоянство. Артета не ги мотивира достатъчно.