Last news in Fakti

13 Декември, 2021 13:04 1 305 4

Агуеро спира с футбола заради проблемите със сърцето

  • барселона-
  • серхио агуеро-
  • футбол

В Барселона също вече са наясно с решението на бившия нападател на Манчестър Сити

Агуеро спира с футбола заради проблемите със сърцето - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистът на Барселона Серхио Агуеро е взел решение, че ще прекрати състезателната си кариера и ще го съобщи официално тази сряда, твърди журналистът на „Радио Марка“ Емило Перес де Росас.

Причината за това решение на 33-годишния нападател са проблемите със сърцето, заради които той не е играл от мача с Алавес на 30 октомври. Впоследствие аржентинският национал бе диагностициран със сърдечна аритмия. След това от клуба обявиха, че в следващите три месеца Агуеро със сигурност няма да играе футбол.

В Барселона също вече са наясно с решението на бившия нападател на Манчестър Сити. То ще бъде обявено на специална пресконференция на 15 декември (сряда).

През ноември се появиха слухове, че Агуеро ще обяви края на кариерата си, но тогава новият треньор на „каталунците“ Шави Ернандес отрече тези информации.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Винкело

    14 1 Отговор
    Според данни на ФИФА 138 активни футболисти от всички нива на футбола са умрели тази година след внезапни инфаркти по време на мач, на тренировка, или вкъщи. 20 ПЪТИ повече от миналата. За ваксини нищо не се казва.
  • 2 Хаджи Генчо

    4 1 Отговор
    Яко зобане! Химия за резултати, резултати за пари! Кой умре на стадиона, кой оцелее...
  • 3 ха ха

    3 1 Отговор
    Обяснението е пост пандемичен стрес (PPSD). Да се чуди човек да се смее ли или да плаче. Глобал-социалистите ни взимат за канарчета...
  • 4 аз казах

    3 1 Отговор
    Ваксиниран Агуеро вече е офлайн.