Last news in Fakti

13 Декември, 2021 13:20 936 1

Дани Алвеш с повторен дебют за Барселона утре

  • дани алвеш-
  • барселона-
  • футбол-
  • дебют-
  • контрола-
  • бока хуниорс

Това ще се случи в приятелския двубой срещу Бока Хуниорс, който ще се играе във вторник от 19:00 часа българско време в Рияд

Дани Алвеш с повторен дебют за Барселона утре - 1
Снимка:

Даниел Алвеш ще запише повторния си дебют за Барселона утре. Това ще се случи в приятелския двубой срещу Бока Хуниорс, който ще се играе във вторник от 19:00 часа българско време в Рияд. Срещата е организирана в памет на легендарния Диего Армандо Марадона, който почина преди малко повече от година – на 25 ноември 2020-а. Победителят ще спечели „Марадона Къп“.

Дани Алвеш е в групата на Чави Ернандес от 28 играчи, които ще пътуват за Саудитска Арабия. Бразилецът се завърна в Барселона официално на 11 ноември, но няма да право да запише официален дебют до януари, когато ще може да бъде регистриран.

38-годишният десен бек игра осем години за Барселона при предишния си престой на "Камп Ноу". Алвеш е човекът с най-много трофеи в мъжкия футбол изобщо - 43. За последно той игра за Сао Пауло.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Читател на Факти

    0 0 Отговор
    Голям Дани Алвеш великан поздравления.