17 Декември, 2021 16:30 4 876 7

Завръща ли се Кличко на боксовия ринг? (ВИДЕО)

  • владимир кличко

Украинецът изглежда тренира все по-усилено в залата

Владимир Кличко безспорно е един от най-великите шампиони в бокса, но мечтата му да стане най-възрастния носител на поясите удари на камък, когато срещна Тайсън Фюри и Антъни Джошуа. След поражението от „Ей Джей“ украинецът се отказа, на напоследък все по-често дава сигнали, че готви сензационно завръщане.

45-годишната легенда публикува снимки и видеа, в които показва, че тренира усилено и дори прави спаринг с опоненти. Това обичайно е ясен знак, че даден професионален боец се готви за мач.

Кличко едва ли ще има проблеми да си намери опоненти, ако реши официално да се завърне, но дали годините не са взели своето, предстои да разберем.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Веасо Волана

    5 2 Отговор
    Няма как да подобри рекорда на Джордж Форман Той е най-възрастният човек, печелил титлата (на 45 години, когато нокаутира 26-годишния Майкъл Мурър в десетия рунд). Обявен е за един от 25-те най-велики боксьори на всички времена
  • 2 Гого

    4 17 Отговор
    Стига с този Умр.л Кличко. Помня двубоя с Кобрата и онзи си направи майтап да сменя ръкавиците на Кобрата. Кличко - за нищо не ставаш, даже не си и спортмен.

    Коментиран от #5

  • 3 Гост

    5 9 Отговор
    Фюри го направи смешен, въпреки че накрая едната му ръка беше по-заета да му вдига гащите, отколкото да боксира. Закъде се пъне, толкова бързо ли разпиля парите... много по-умен ми изглеждаше.
  • 4 gost

    12 4 Отговор
    Машина. Още е във форма.
  • 5 Моряка

    17 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гого":

    Гого,да не бъркаш нещо-Кличко си играеше с Нашия,както си искаше.Добре го поотупа поради просташкото поведение на Пулев.После го просна точно когато беше решил да го просне.Изречение от пресконферецията на Кличко-"Никога не бях се бил с такъв простак".Коментарът е излишен,не беше и оспорен от Нашия.Жалко,че петното беше за всички българи.
  • 6 Професора

    3 1 Отговор
    Кличко е умен и няма да се върне в бокс като боксьор.Може да стане треньор и всичко друго хрумнало му ,но няма да се върне активно да се състезава в при професионалистите.Въпреки ,че ще победи 9 от боксьорите в топ 10 на те ка категория.
  • 7 Боре

    0 5 Отговор
    Нито бързина, нито рез, нито сила, къде е тръгнал незнам!?