Last news in Fakti

28 Декември, 2021 15:19 4 262 4

Нова трагедия във фамилия Марадона

  • уго марадона-
  • кончина-
  • марадона

От този свят си отиде един от братята на великия Дон Диего

Нова трагедия във фамилия Марадона - 1
Диего Марадона и Уго Марадона

Малко повече от година след смъртта на Диего Марадона почина и един от двамата му братя - Уго. 52-годишният мъж е издъхнал по-рано днес в къщата си в Монте ди Прочида в провинция Неапол. Смъртта е настъпила в 11:50 часа местно време вследствие на инфаркт.

Лекарите, които са дошли да се погрижат за Марадона, само са констатирали смъртта му. Уго, известен с прякора Ел Турко, също бе футболист, като по време на кариерата си игра в Южна Америка, Италия, Испания, Австрия, Япония и Канада. Той носеше фланелката на Архентинос Хуниорс, Асколи, Райо Валекано, Рапид Виена и др.

Диего Марадона почина от сърдечен арест на 25 ноември 2020 година на 60-годишна възраст. Жив е третият брат - Раул, който е на 55 години. Oтделно братята имаха пет сестри.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен

    9 4 Отговор
    Както са раждани така и умират. Циганска работа. Ядене и пиене и край.
  • 2 Шопо

    5 1 Отговор
    Ген...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 За които не знаят?

    9 1 Отговор
    Тоя беше по талантлив, обаче парите на бати като го доведе в Неапол и местната дрога го свършиха на старта! Гледал съм го с юношеския нац. отбор на Аржентина, правеше чудеса!