Last news in Fakti

30 Декември, 2021 00:15 2 389 0

Пореден шампионски успех на Ман Сити във Висшата лига

  • манчестър сити-
  • брентфорд

„Гражданите“ не спират да маршируват към титлата

Английската Висша лига бавно, но сигурно се превръща в надпревара от един, що се отнася до шампионската титла. Причината е, че Манчестър Сити увеличи аванса си на върха в класирането на цели 8 точки пред втория след изиграването на 20 мача. Това стана факт след победата с 0:1 над Брентфорд.

Фил Фоудън вкара единственото попадение в срещата, но успехът можеше да е и доста по-убедителен, ако не бяха отменени две попадения на „гражданите“ след намеса на ВАР.

Тимът на Хосеп Гуардиола доминираше във всеки един аспект от играта, като пак разчитаха на владеене на топката, доближаващо се до 80-те процента.

„Пчеличките“ междувременно са под илюзията, че са далеч от всякаква опасност от изпадане, но множеството отменени мачове около пандемията направиха така, че в долната половина от таблицата да виждаме много отбори с близки точки, но с потенциал нареждането да се промени осезаемо в близките седмици.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА