Last news in Fakti

31 Декември, 2021 12:00 1 719 1

Лукаку се разгневи на Тухел: Не съм щастлив в Челси

  • ромелу лукаку-
  • челси-
  • томас тухел-
  • интер

Белгиецът призна все пак, че е професионалист и ще даде всичко от себе си, за да се адаптира към стила на германеца

Лукаку се разгневи на Тухел: Не съм щастлив в Челси - 1
Снимка: БГНЕС

Ромелу Лукаку хвърли сериозна бомба в медийното пространство в Англия, след като призна, че не е щастлив, откакто се завърна в Челси през лятото срещу колосалната сума от €115 млн. Белгиецът нападна треньора Томас Тухел за неподходящия за него стил, който практикува.

След две години в Италия, в които работех много с треньорите и експертите по храненето в Интер, се чувствам физически добре. Но в момента не съм щастлив със ситуацията, което е нормално“, каза таранът в интервю за Sky Sports.

Мисля, че треньорът реши да играе с друга система, но аз няма да се предавам и ще продължа да работя като професионалист. Не съм доволен, но аз съм тук, за да работя и не бива да се отказвам“, допълни 28-годишният нападател.

Ромелу Лукаку започна ударно повторната си кариера в Челси, като в първите си няколко мача наниза 5 гола, но през октомври получи контузия заедно с Тимо Вернер. Това принуди Тухел да заиграе в схема без типичен централен нападател, но наставникът реши да я запази дори след завръщането на двете му централни фигури.

Белгиецът все пак вкара в два поредни мача срещу Астън Вила и Брайтън през изминалата седмица, но все по-често му се налага да влиза от резервната скамейка или да не доиграва мачовете.

В интервюто той признава, че би искал един ден да се завърне в Интер, но не, за да прекрати кариерата си там, а, за да продължи това, което започна по-рано с италианците.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    7 0 Отговор
    като не е щастлифт - прав му път! и ние не сме. още есента, като го взеха, писах тук, че е играч за отбори от долната половина на таблицата. вкарваше голове, докато не го "разчетоха" треньорите на другите отбори. с него играта ни е праволинейна и елементарна, за удоволствие на противниците. по-добре е с хаверц и тимо вернер, въпреки пропуските. та - чемодан, вокзал, брасълс.