3 Януари, 2022 12:12 1 748 0

Бранител на ЦСКА създава сериозни ядове на клуба

  • цска-
  • брадли мазику-
  • футбол-
  • efbet лига

На “Армията” са недоволни, че бранителят се гласи да си тръгне като свободен агент през лятото

Бранител на ЦСКА създава сериозни ядове на клуба - 1
Снимка: БГНЕС

Левият краен защитник на ЦСКА Брадли Мазику създава сериозни ядове на клуба. Конгоанецът с френски паспорт отказва да преподпише своя договор, въпреки че в последните месеци е получил няколко предложения. На “Армията” са недоволни, че бранителят се гласи да си тръгне като свободен агент през лятото.

Дори и в този момент той мотае ръководните фактори в Борисовата градина, а с настъпването на новата 2022 година вече има право да подпише предварителен договор, който да влезе в силата от лятото. Така “червените” няма да получат и стотинка за правата на един от най-конвертируемите си футболисти. Твърди се, че Мазику вече се е споразумял с клуб от Лига 1, като трансфер в елита на страната, в която е израснал, би бил сбъдната мечта за него.

Конгоанецът пристигна на “Българска армия” през лятото на 2019 година и бързо се превърна в ключова фигура в състава.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА