Last news in Fakti

18 Април, 2013 11:28 956 0

Стойчо Младенов: От ЦСКА ме обиждат

  • младенов-
  • лиценз-
  • живков
Стойчо Младенов: От ЦСКА ме обиждат - 1
Снимка: БГНЕС

 

"Това, което се случва, е изключително обидно. Трябваше да издам цялата екипировка на ЦСКА, която имах в наличност. Практиката навсякъде е тя да остава за треньорите, но ще преглътна и тази обида. Разбрах, че има писмо от ЦСКА до Лицензионната комисия, в което се твърди, че дължа екипировка и това е основание да бавят изплащането на заплатите. Вторият мотив да протакат е, че имам голяма телефонна сметка на служебния телефон", обясни пред „Меридиан Мач" бившият наставник на ЦСКА Стойчо Младенов.
 
На въпрос дали е имал някакъв изрично определен лимит на разговорите, треньорът обясни:
 
„Не ми е съобщавано подобно нещо, но нали се сещате, че постът ми налага да разговарям с много хора. Как да не вдигна телефона на Димитър Борисов например, когато сме на лагер в Турция, а знаете какъв е роумингът там. Поисках от клуба разпечатка с разговорите и съм готов да платя тези, които са били частни, а не служебни. Утре трябва да взема от Венци Живков бележката, че съм сдал екипите, после чакам и разпечатката", обясни Екзекутора на Ливърпул.
 
На „Армията" Стойчо се е срещнал с Венци Живков, но не е станало дума кога ще бъдат изплатени парите му.
 
„Ако ние не се разберем с ръководството на ЦСКА относно заплати и неустойка, клубът може да не получи лиценз. Мен обаче ми е обиден начинът, по който се изказва Георги Илиев, и как се оправдава за част от проблемите, които са негово задължение. Клубът не е сиропиталище и не може да съществува от подаянията на бивши футболисти и треньори. Собствениците са поели отговорността пред цялата общественост. Иначе не искам да коментирам Майкъла. Всъщност не знам защо вие го наричате така - всички, които сме играли с него и го познаваме отдавна, му викаме Тарабата и Пердето", обясни още Младенов пред „Меридиан Мач". Според него ЦСКА разполага с атомно нападение и трябва да победи Левски.
 
„Ние с Нюаджи го направихме, та какво остава с Варела, Камбуров, Делев и Платини", завърши Стойчо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА